SAP Solution Architect Solliciteer nu

SAP Solution Architect#DaaromBijOrdina

Ordina SAP is op zoek naar een senior SAP Solution Architect die onze klanten kan helpen met innovatieve en klantgerichte oplossingen. Een functie  waar je samenwerkt in een hecht en professioneel team. Ordina stelt zich op als’ trusted advisor’ van haar klanten. Je adviseert je de klant over de beste oplossing. Je durft je hierin kritisch op te stellen.

Als SAP Solution Architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de architectuur samen met de klant tijdens het project. Je vertaalt de architectuurnormen, -richtlijnen en -principes naar werkbare oplossingen en landschappen. Tevens help je de business en IT architecten in het ontwikkelen van architectuurrichtlijnen en -principes op basis van SAP. Vanuit je technische kennis in combinatie met je adviesvaardigheden vervul je een belangrijke rol in trajecten met directe impact op de prestaties van klantorganisaties. Ook ben je vanuit je sterke persoonlijkheid en ervaring in staat om inhoudelijk een vertrouwelijke adviesrol naar klanten te vervullen, maar ook om te helpen bouwen aan de business unit SAP binnen Ordina.

Je bent een gepassioneerde consultant met een ruim ervaren SAP achtergrond. Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent analytisch en je wilt jezelf zowel inhoudelijk als persoonlijk steeds verder ontwikkelen. Je vind het leuk om samen met collega’s projecten te doen en collega’s te helpen die minder ervaring hebben.

Ordina SAP is een professionele project- en outsourcingpartner voor de Nederlandse markt. Dit met een expliciete oriëntatie op duurzame continuïteit voor onze klanten door het combineren van innovatie en leverbetrouwbaarheid. We nemen als gecertificeerd SAP-partner de verantwoordelijkheid én het voortouw in de totstandbrenging van een renderende business ondersteuning. We zijn oplossingsgericht, benaderbaar en betrouwbaar.Ordina SAP bestaat uit ruim 150 ervaren collega’s in de Benelux Je komt terecht in een dynamisch team dat flink aan het groeien is. De werksfeer is informeel en ongedwongen en er is een hoge mate van vrijheid en professionaliteit.

Hila Leupen-Turabaz Recruitment business partner 06 30 51 62 03

#WieBenJij

Voor deze functie beschik je over:

 • minimaal afgeronde hbo opleiding;
 • ruime ervaring met (full-cycle) SAP implementaties;
 • goede strategische SAP kennis en de bewezen kwaliteit  klanten te kunnen adviseren;
 • proactieve houding richting de interne organisatie;
 • minimaal drie jaar ervaring als solution consultant in een vergelijkbare omgeving;
 • goede communicatie skills met een enthousiaste, resultaatgerichte, betrokken, klantgerichte en flexibele instelling.

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com


#meerweten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Hila Leupen-Turabaz te bereiken op 06-30516203. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.