Network Consultant Solliciteer nu

Network Consultant#DaaromBijOrdina

Dit spreekt je aan
Printers …005 en …013 staan wel in DNS, met IP-adressen 192.168.14.133 en .141. Printer …010 zal dus wel op .138 staan. Pingen vanaf de netwerkmanagement-bak werkt, en volgens traceroute is de laatste router …R007. Dus ssh naar …R007, en met ‘show ip arp | inc 14.138’ in de arp-tabel kijken. Ja, daar staat het MAC-adres in 0d1e.1513.0317. De eerste zes digits verwijzen naar de ‘vendor’ en die klopt met het merk van printer …010 – we zijn dus misschien op de goede weg.

Nu uitzoeken waar dat MAC-adres gebruikt wordt. Volgens ‘show mac address-table | inc 0317’ zit het achter Port-Channel45. Volgens zowel de interne standaard, ‘show cdp neighbour’, als de beschrijving in de configuratie (description D;…S045 Po7) gaat dit naar switch …S045. Daar draait een oudere versie van IOS, dus moet ik hier ‘show mac-address-table’ (extra streepje) gebruiken. Filteren met ‘| include …’ werkt ook niet, maar gelukkig gebruik ik screen en kan dus door de bergen van uitvoer-geschiedenis zoeken met cmd-<esc> </esc>gevolgd door ?0317. Het MAC-adres zit op poort Fa0/17. Er zit daar niet nog een switch doorgelust, zodat ik niet verder hoef te zoeken.

Wat ga je doen?Bij Ordina Business Platform Services (BPS) helpen wij onze klanten met het innoveren en beheren van hun bedrijfsprocessen. Wij zorgen er voor dat onze klanten kunnen inspelen op de steeds veranderende wereld door het goed beheren en optimaliseren van de bedrijf kritische netwerk infrastructuur en de bijbehorende beheersystemen. 

Als onderdeel van ons Network team adviseer je je klant over de inrichting en het beheren van ICT-netwerk voorzieningen. Wanneer er al een oplossing is gekozen, dan ben jij degene die de oplossing uitwerkt, passend maakt of implementeert. Daarbij kom je geregeld problemen tegen waarvan de organisatie niet wist dat ze die hadden. Door jouw ervaring signaleer je zulke knelpunten snel en pak je ze proactief op. 

Als Network Consultant heb je kennis van netwerkconcepten, netwerktechnieken, security, cloud infrastructuur, multicasting en wireless communicatie. Je bent een specialist in netwerken, maar jouw kennis is breder, zodat je ook de grotere verbanden kunt zien. Je hebt met veel verschillende disciplines en mensen te maken en dat vind je leuk. Om de zoveel tijd –soms een paar maanden, soms ook jaren- werk je bij een andere organisatie, wat je werk leuk en afwisselend houdt. 

Kenmerken:

•Leveren en beheren van IT-infrastructuurdiensten.

•Transitie, transformatie en realisatie van migratietrajecten. 

•Nauwe samenwerking met strategische partners waaronder T-Systems. 

•Op gebieden als virtualisatie, Cloud en integratie, gebruiken we de productlijnen van Microsoft, Vmware, Cisco en Citrix. 

•Klanten helpen bij het gebruik van DevOps en Agile werken. 

Dit alles vraagt aandacht voor je ontwikkeling. Ordina geeft je alle ruimte om je te ontwikkelen op je vakgebied of sterker nog dat je vooroploopt. Hiervoor heeft Ordina uitgebreide opleidingsfaciliteiten en maak je deel uit van de Network Practice. Je krijgt bovendien alle ruimte om - als je daar klaar voor bent – zelf trainingen en presentaties te gaan verzorgen en je te profileren in de markt. 

Ordina kent geen rangen en standen. Het gaat bij ons om goed werk leveren en plezier hebben in datgene dat je doet. En ja ambitie hoort daarbij en mag je zelf invullen in een tempo dat jouw past.

 

Cedric Pot Recruitment business partner +31(0)6 22 47 36 82

#WieBenJij

Jij bent een technisch sterke Network Consultant die niet bang is voor interactie en samenwerking. Je vindt het net zo leuk om een complex probleem aan te pakken als om je klant daarover te adviseren. Je staat stevig in je schoenen, hebt een eigen mening en kunt die goed verdedigen. Je bent een specialist maar hebt ook kennis van verwante disciplines. Je ziet de grote verbanden en kunt daar jouw eigen weg in bewandelen. Ook binnen politiek gevoelige omgevingen, kun jij goed functioneren. Je bent een collegiale zelfstarter die initiatiefrijk, flexibel, klant- en resultaatgericht is. Verder beschik je ook over:
 
•Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en 3 jaar ervaring
•Je bent gecertificeerd op CCNA / CCNP niveau
•Je hebt kennis van verschillende vendor producten ( bijvoorbeeld Cisco, Juniper, F5, Huawei)
•Als je ervaring hebt met virtualisatietechnieken is dat een pré
•Als je ervaring hebt met het automatiseren van beheerprocessen (bijvoorbeeld door Phyton ) is dat een pré
•Je gaat analytisch te werk bij het oplossen van storingen of bij het helpen van collega’s en voelt je verantwoordelijk dat een probleem goed wordt opgelost en in de toekomst kan worden voorkomen
•Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en met het stellen van prioriteiten. 
•Je houdt van aanpakken en combineert dit met een klantgerichte houding
•Je bent een zelfstarter, collegiaal en een teamspeler
•Je bent in staat om te functioneren binnen zowel Nederlands- als Engelstalige  omgevingen 
 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

‘Het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie kanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
De ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
De mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
Informele en open cultuur
Uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
Een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
Collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.  

Interesse? 

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? 

Neem dan contact op met Cédric Pot, te bereiken op 06 22 47 36 82. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.