DevOps Engineer Solliciteer nu

DevOps Engineer#DaaromBijOrdina

DevOps Engineers automatiseren de weg naar succesvolle digitale innovaties. Omdat er meer dan genoeg specialisten rondlopen die het technische kunstje machtig zijn, stimuleren we je om ook verder te kijken dan techniek. Via een ongelimiteerd aantal trainingen van onze Ordina Academy en (inter)nationale seminar-bezoeken helpen we je om een unieke positie in je vakgebied te claimen. Daarnaast bouwen we aan een DevOps consulting team dat een frisse wind door de werkwijze van Nederlandse bedrijven zal laten waaien. Zodat ze wendbaar blijven en hun stempel kunnen drukken in de wereldwijde digitale storm. Wij bieden je de kans om daar je handtekening onder te zetten.

Suzan Felix Recruitment Business Partner +31(0)6-15215163

#WieBenJij

Je brengt bestaande processen in kaart en zet ze om naar de nieuwe gedachtegang van Everything as Code. Zonder blikken of blozen. De technieken die daarvoor nodig zijn ken je namelijk als je broekzak. Continuous integration, - delivery en automated deployment bevatten voor jou geen geheime taal meer. Daarom ben je niet bang om de status-quo in een bedrijf te doorbreken en de werkwijze binnen het DevOps-team op scherp te zetten. Altijd met de ambitie om de innovatiekracht en -snelheid van een bedrijf te verhogen. Zodat je met jouw team doorslaggevend bent in projecten met maatschappelijke of commerciële waarde.

Verder heb je:

  • een afgeronde HBO IT-opleiding
  • ervaring met pipeline automation en bijbehorende tooling (Docker, Jenkins, Maven en Git)
  • ervaring met Linux omgevingen (OpenShift)
  • ervaring met Agile/Scrum.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Suzan Felix, te bereiken op 06-15215163. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.