Cloud/DevOps Consultant Solliciteer nu

Cloud/DevOps Consultant#DaaromBijOrdina

Veel van onze klanten werken in een hybride omgeving en streven naar een optimale ondersteuning van hun development teams bij het automatiseren van “hun” IT proces. Als Cloud/DevOps Consultant ben je verantwoordelijk voor de juiste implementatie en werking van de beheerde omgevingen van onze klanten op zowel Cloud als non-Cloud gebied. Door verwachtingen van de klant te vertalen naar technische oplossingen, zorg je voor een betrouwbare en voorspelbare realisatie, installatie en configuratie waar de klant en haar development teams mee verder kunnen. Je kunt zowel op projectbasis als via detachering worden ingezet bij vooruitstrevende organisaties.
Als Cloud/DevOps Consultant maak je deel uit van Business Platform Services (BPS), een groeiende afdeling met hoge ambities, gericht op infrastructuur, platformen en werkplekken, Business Platform Service (BPS) is actief binnen de gehele Benelux. Ook is er een nauwe samenwerking met T-Systems welke sterk vertegenwoordigd is bij grote internationale accounts. 
 
Bij Business Platform Services( BPS) krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veel vrijheid om initiatief te nemen en zo bij te dragen aan het succes van onze klant én Ordina.  
 
Werken in een wereld die voortdurend in beweging is vraagt aandacht voor je ontwikkeling. Ordina geeft je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op je vakgebied of sterker nog dat je vooroploopt. Hiervoor heeft Ordina uitgebreide opleidingsfaciliteiten en maak je deel uit van de Network Practice. Je krijgt bovendien alle ruimte om - als je daar klaar voor bent – zelf trainingen en presentaties te gaan verzorgen en je te profileren in de markt. 
Ordina kent geen rangen en standen. Het gaat bij ons om goed werk leveren en plezier hebben in datgene dat je doet. En ja ambitie hoort daarbij en mag je zelf invullen in een tempo dat jouw past.
 

Cedric Pot Recruitment business partner +31(0)6 22 47 36 82

#WieBenJij

Jij bent een technisch sterke Cloud/DevOps Consultant die niet bang is voor interactie en samenwerking.

Je vindt het net zo leuk om een complex probleem aan te pakken als om je klant daarover te adviseren. Je staat stevig in je schoenen, hebt een eigen mening en kunt die goed verdedigen. Je bent een specialist maar hebt ook brede kennis van verwante disciplines. Je ziet de grote verbanden en kunt daar jouw eigen weg in bewandelen. Je bent een collegiale zelfstarter die initiatiefrijk, flexibel, klant- en resultaatgericht is.

Wij vertrouwen volledig op jouw vakkennis en je klantgerichte benadering. De vrijheid die daarbij hoort vinden wij vanzelfsprekend. We vinden het daarnaast belangrijk dat je beschikt over:

• Minimaal Een afgeronde HBO Informatica opleiding aangevuld met relevante certificeringen
• Minimaal 3 jaar werkervaring met het gebruik van Cloud in een development omgeving
• Kennis en kunde op het gebied van: Monitoring en testing tools, container technologieën: 'Everything as code' en Public of private Cloudplatforms
• Kennis en kunde op het gebied van; Git, CICD, API management en affiniteit met het ontwikkelen van software en/of programeer talen is een pré
• Bekend met de Automation werkwijze
• In staat om zelfstandig te communiceren met beheerders van klanten en externe partijen, zoals softwareleveranciers
• Een klantgerichte en proactieve houding
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Vanzelfsprekend mag jij rekenen op maximale ondersteuning als het gaat om je eigen ontwikkeling. Ordina bindt en boeit door een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen, coaching en programma's om jouw IT-kennis, je commerciële kwaliteiten én je soft skills te verbeteren. Ook deze uitdaging ga jij niet uit de weg.
Als jij je dan ook nog thuis voelt bij een ambitieus bedrijf met een informele, persoonlijke bedrijfscultuur, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat, solliciteer dan direct!

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:
 
•‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie kanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
•de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
•de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
•een informele en open cultuur
•uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
•een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
•een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
•collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
•flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
•alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling
 
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.nl. 
 
Interesse? 
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? 

Neem dan contact op met Cédric Pot, te bereiken op 06 22 47 36 82. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.