Agile Coach Solliciteer nu

Agile Coach#DaaromBijOrdina

Als Agile Coach begeleid je teams en professionals binnen teams bij onze klanten. Je doel is om hen zo goed mogelijk te laten presteren door ze optimaal Agile te laten samenwerken.

Je introduceert Agile/Devops werkwijzen bij onze klanten. Teams bereid je voor op veranderingen en tijdens de transformatie coach je ze en je evalueert de voortgang. Je aandacht gaat uit naar zowel individuele personen (Product Owners, Scrum Masters en de andere Teamleden) als naar teams als geheel. Je beoordeelt teams op hun volwassenheid en bepaalt welke aanpak er nodig is om de teams verder te ontwikkelen en samenwerking te bevorderen tussen teams.

Je bevordert het opzetten van werkmethoden en tools voor Scrumteams. Ook verzorg je trainingen en je onderhoudt en ontwikkelt de daarvoor benodigde materialen.

Je bent werkzaam binnen de unit Requirements. Vanuit Ordina draag je het Agile vakgebied uit waarbij je samenwerkt met collega’s van andere units. Je doet actief aan kennisdeling en stimuleert en creëert nieuwe inzichten, trainingen en serious gaming.

Ben jij zo’n Agile Coach? Dan heten we je van harte welkom in de unit Requirements van Ordina. Hier tref je zo’n 130 collega’s die elke dag in de weer zijn met Agile en DevOps. De unit groeit, in aantal en in aantal proposities en heeft als doelstelling voor 2017 om zich met DevOps nog meer op de kaart te zetten. Hier vind je gelijkgestemden die staan te trappelen om met jou samen verder vorm te geven aan awareness experiences, trainingen op te zetten of te sparren over andere vormen van dienstverlening.

Maarten Bakker Corporate Recruiter/Sourcer +31 (0)6 55230825

#WieBenJij

Je bent iemand met passie voor het vakgebied, gedreven en enthousiast. Veranderen zit in je bloed en je hebt een mindset om continu te verbeteren. Je hebt ervaring met verschillende bedrijfsculturen en kan je hierin goed staande houden en heb je ervaring met groepsdynamiek en coaching.

Tevens beschik je ook over de volgende kenmerken:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.
  • Je hebt 2-3 jaar ervaring met Agile coaching op meerdere niveaus (van team tot management);
  • Je hebt ervaring op het gebied van doorvoeren en opschalen van Agile (SAFe / LeSS);
  • Je hebt de organisatorische sensitiviteit om op strategisch niveau te beïnvloeden;
  • Je hebt ervaring in het geven van trainingen op het gebied van Agile en DevOps.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825 . Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.