Agile Analist Solliciteer nu

Agile Analist#DaaromBijOrdina

Agile Analisten analyseren processen en zien kans die te verbeteren. Je bent zowel verbinder als vernieuwer. Dat vraagt veel van je. Zeker in de projecten van Ordina. Omdat wij groter zijn dan startups, persoonlijker zijn dan multinationals en omdat wij ons volledig richten op Nederland worden wij gevraagd bij de mooiste binnenlandse uitdagingen. We willen onze marktpositie verbeteren en stimuleren onze Agile Analisten daarom voortdurend om zichzelf te ontwikkelen Via een groot aantal ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Ordina Academy kan dat. Daarnaast kun vakinhoudelijke trainingen en cursussen volgen die wij intern verzorgen. Zo help je Ordina de juiste koers te houden.

Maarten Bakker Corporate Recruiter/Sourcer +31 (0)6 55230825

#WieBenJij

Jij vindt het leuk om letterlijk onderdeel te zijn van het dagelijkse proces bij klanten als een bank, overheidsinstelling, ziekenhuis of haven. Zo signaleer je op tijd kansen die leiden tot verbeteringen voor jouw klanten. Je bent een T-shaped professional met een afgeronde wo- of hbo-opleiding en je weet dat het voortdurend bijstellen van ideeën de slimste manier is om te innoveren. Omdat je minimaal drie jaar ervaring hebt in een Agile omgeving ben je bovendien flexibel ingesteld en kun je één of meer Scrumrollen bekleden zoals Scrum Master of Product Owner.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.