Agile Analist - Regio Noord Solliciteer nu

Agile Analist - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. We kennen onze klanten en zetten ICT in om het bedrijfsproces te verbeteren en hun strategie te versterken. Je vindt bij ons zowel de doorgroeimogelijkheden van een grote organisatie als het werken in kleine teams met betrokken mensen. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste organisaties van Nederland en hebt de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties.

Medewerkers van Ordina worden steeds vaker ingezet als onderdeel van een High Performance Team (HPT): een multidisciplinair team van professionals met complementaire kennis die gewend zijn met elkaar te werken. High Performance Teamleden met een gemeenschappelijke cultuur, de juiste team skills en net dat extra beetje motivatie creëren sneller klantwaarde.

Suzan Felix Recruitment Business Partner +31(0)6-15215163

#WieBenJij

Als Agile Analist weet jij door een gedegen analyse van de business de waarde van ICT te optimaliseren voor de klant. Jij bent in staat processen te overzien, de juiste vragen aan de juiste mensen te stellen en ziet kansen die leiden tot verbetering. Dit vertaal jij in bijvoorbeeld user stories, requirements of use cases.

Jij bent een T-shaped professional. Dat wil zeggen dat jij naast je eigen specialisatie ook in staat bent om andere taken binnen een Scrumteam op te pakken en bent gedreven om jouw kennis te verdiepen én te verbreden. Jij helpt bedrijven in de digitale acceleratie en weet te innoveren door een kort-cyclische en agile werkwijze. Jij haalt hiervoor het maximale uit jouw analytisch vermogen, kennis, creativiteit, zelfredzaamheid en lef. Als teamlid weet jij jouw verantwoordelijkheden te nemen en te delen. Door onderling respect en het geven en ontvangen van feedback weet jij jouw team te versterken.

Jij beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding en hebt minimaal drie jaar ervaring in een Agile omgeving. Jij hebt zowel de communicatieve en soft skills als de juiste drive om met jouw team naar hyperproductiviteit te groeien.

#DitVerdienJe

Als professional draag je bij aan onze organisatie en die van onze klanten. Daar hoort een goed salaris bij, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Via de Ordina Academy kun je een groot aantal vakinhoudelijke trainingen en cursussen volgen. Zo blijf je jezelf uitdagen en voorop lopen in je vakgebied.

#SolliciteerNu
Ben je enthousiast en sluiten jouw talent en ambities aan bij deze vacature? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton. Als je meer wilt weten, kun je contact opnemen met Suzan Felix, op 06-15215163. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatie-procedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.