Agile Analist - Regio Noord Solliciteer nu

Agile Analist - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Agile Analisten analyseren processen en zien kans die te verbeteren. Je bent zowel verbinder als vernieuwer. Ordina verbindt mensen met ICT en andersom. Omdat we groter zijn dan vernuftige startups, persoonlijker zijn dan multinationals en ons op Noord-Nederland richten, worden we gevraagd bij de mooiste uitdagingen in de Noordelijke regio. Bij Ordina stimuleren we onze Agile Analisten om zichzelf te ontwikkelen. Dat kan door een groot aantal ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze Ordina Academy. Daarnaast kun je vakinhoudelijke trainingen en cursussen volgen die wij zelf verzorgen.

Maarten Bakker Corporate Recruiter/Sourcer +31 (0)6 55230825

#WieBenJij

Jij vindt het leuk om letterlijk onderdeel te zijn van het dagelijkse proces bij onze klanten. Zo signaleer je op tijd kansen die leiden tot verbeteringen voor jouw klanten. Je bent een T-shaped professional met een afgeronde wo- of hbo-opleiding en je weet dat het voortdurend bijstellen van ideeën de slimste manier is om te innoveren. Omdat je minimaal drie jaar ervaring hebt in een Agile omgeving, ben je bovendien flexibel ingesteld en kun je één of meer Scrumrollen bekleden zoals Scrum Master of Product Owner.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

# Meer weten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.