Virtualization Consultant Solliciteer nu

Virtualization Consultant#DaaromBijOrdina

Business Platform Services (BPS) levert en beheert Benelux breed alle IT-infrastructuurdiensten in nauwe aansluiting op de businessapplicaties. Hiernaast verzorgt  BPS ook de transitie, transformatie en realisatiediensten van migratietrajecten. BPS ondersteunt derhalve complete bedrijfsketens end-2-end. Waar nodig werken we nauw samen met onze strategische partners waaronder T-Systems.

Bijna alle bedrijven denken vandaag de dag continu na hoe ICT kan helpen bij het verhogen van de samenwerking, het komen tot een meer effectieve bedrijfsvoering en het vergroten van de efficiency in de bedrijfsprocessen van de organisatie. BPS is de unit binnen Ordina Benelux die vanuit de infrastructuur deze vraagstukken samen met de klant invult. BPS  gebruikt voor haar klanten de nieuwste inzichten op gebieden als virtualisatie, Cloud en integratie. We maken hierbij gebruik van de productlijnen van Microsoft, Vmware, Cisco en Citrix. Naast de techniek die we bij klanten implementeren en beheren, helpen we de klanten ook bij het gebruik van de techniek door ze te ondersteunen in cultuur- en managementverandering die de techniek veroorzaakt. Zo helpt BPS bijvoorbeeld haar klanten in het toepassen van DevOps en Agile werkwijzen.

De standplaats voor deze vacature kan zowel Nieuwegein als Groningen zijn.

Cedric Pot Recruitment business partner +31(0)6 22 47 36 82

#WieBenJij

Als Virtualisatie Consultant ben je in staat om vanuit verschillende invalshoeken de klantorganisatie te adviseren met betrekking tot de inrichting en beheer van hun ICT-voorzieningen en ten aanzien van veranderingen in hun bedrijfsvoering. Je bent onafhankelijk en hebt een eigen mening. Je kunt deze actief uitdragen en bent in staat om de klant mee te nemen in je adviezen.
Ben jij de professional die zowel technisch als communicatief sterk is en ben je bereid te blijven investeren in kennis, dan ben je van harte welkom bij Ordina Business Platform Services.

Verder heb/ben je:

 • een HBO opleiding richting techniek
 • goede communicatieve vaardigheden en ben je collegiaal
 • een commerciële instelling
 • kritisch, meedenkend, initiatiefrijk
 • creatief, betrouwbaar, klantgericht en resultaatgericht
 • passie voor techniek
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • minimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functie
 • een passende Vmware, Microsoft (HyperV), Citrix en/of Cisco certificering (certificeringen op het gebied van virtualisatie zijn een pré)
 • kennis van DevOps, Agile/SCRUM
 • ITIL foundation en PRINCE 2 foundation certificeringen zijn een pré

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten?
Solliciteer via onderstaande button. Meer weten? Neem dan contact op met Cedric Pot op, te bereiken op 06-22473682. Een assessment maakt  onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.