Technisch Consultant (junior+) – Regio Noord Solliciteer nu

Technisch Consultant (junior+) – Regio Noord#DaaromBijOrdina

Als oer-Nederlands bedrijf zijn we betrokken bij grote projecten en beheeropdrachten, die maatschappelijk relevant zijn. Dat vraagt om proactiviteit en voortdurende ontwikkeling in de systemen, maar vooral ook in jou. Daarom investeren we in jouw groei onder andere door de trainingen die je via onze Ordina Academy kunt volgen en de mogelijkheid om deel te nemen aan seminars.

Binnen onze Oracle ERP unit ben je lid van een hecht team van consultants met diverse achtergronden en specialismen. Leuke en enthousiaste collega’s met kennis van Oracle ERP, Middleware, BI en Apex. Je werkt binnen een compacte unit, maar bent tegelijk onderdeel van een grote, professionele organisatie.

De werkzaamheden die je uitvoert binnen onze Oracle ERP projecten en beheeropdrachten:

  • realiseren van nieuwe functionaliteit
  • oplossen van problemen, afhandelen van incidenten en wijzigen van bestaande functionaliteit
  • ondersteunen van onze functioneel consultants
  • testen van eigen werk en van collega’s

Sander Hattinga van 't Sant Recruiter 06 23 11 4929

#WieBenJij

Je bent een leergierige ICT-specialist met 2 – 3 jaren werkervaring met een passie voor programmeren, technisch applicatiebeheer en consultancy. Persoonlijke groei is voor jou belangrijk en een gevoel voor humor en gezonde dosis energie zijn meer dan welkom. 

Jouw profiel:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur IT gerelateerd)
  • ervaring met het uitvoeren van uiteenlopende ontwikkel projecten
  • bij voorkeur kennis van BPEL, Java, XSLT, XPath en webservices of bereid zijn om dit  op te doen
  • ontwerpervaring
  • ervaring met applicatiebeheer

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Enerzijds omdat je zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland realiseert, anderzijds werk je in kleine teams met betrokken mensen. Er hoort een goede beloning bij, zoals flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling.

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Sander Hattinga van ‘t Sant, te bereiken op 06 23 11 49 29. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.