Oracle SOA Consultant Solliciteer nu

Oracle SOA Consultant#DaaromBijOrdina

SOA Consultants navigeren tussen de verschillende disciplines in het Agile team om klantvragen te beantwoorden met bruikbare oplossingen. Dit vraagt om vaardigheden op het gebied van samenwerken en communicatie. En om het continu bijhouden van technische kennis. Zeker bij Ordina. Omdat we groter zijn dan vernuftige startups, persoonlijker zijn dan multinationals en ons volledig op Nederland richten, worden we gevraagd bij de mooiste binnenlandse uitdagingen. In de financiële sector, zorgsector, binnen de overheid en industrie. We willen die marktpositie behouden en stimuleren je dan ook om jezelf te blijven ontwikkelen. Net zoals je dat met de dienstverlening van klanten doet. Via een ongelimiteerd aantal trainingen en cursussen binnen de Ordina Academy en (inter)nationale seminar-bezoeken kan dat.

Kim Rouwenhorst Recruitment Business Partner 06-53367998

#WieBenJij

Je bent de ultieme verbinder – zowel technisch als persoonlijk. Je laat namelijk niet alleen kritische IT-systemen met back-end en front-end systemen praten, maar bent ook een spil in het team. En de bemiddelaar tussen onze klanten en de ketenpartners waarvan je data wilt ontsluiten. Communicatief sterk, analytisch van aard, technisch onderlegd en resultaatgericht; dat is wat jou kenmerkt. Een veranderende klantvraag zie je als een uitdaging om de grenzen van het mogelijke te verkennen. Mede door je meerjarige ervaring met Oracle SOA Suite en Oracle Service Bus sta je hierbij stevig in je schoenen. En durf je het voortouw te nemen in innovatieve projecten bij de grotere bedrijven van Nederland. Verder heb je:

  • een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • ruime kennis van WSDL, XML, XSLT en concepten van PaaS
  • kennis van JAVA, Weblogicserver, BPM, REST-services  en projectervaring met Agile en Scrum (pré)

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine Agile teams met betrokken mensen. Je bent een belangrijke pion in het doorvoeren van innovaties en bouwt dus mee aan de relatie tussen grote bedrijven en hun klanten. Daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan heb je alle middelen ter beschikking om een doorslaggevende factor te zijn in de innovatiedrang van klanten.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Kim Rouwenhorst, te bereiken op 06-53367998. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.