Functioneel ERP consultant Solliciteer nu

Functioneel ERP consultant#DaaromBijOrdina

Bedrijfsprocessen beter laten werken met ERP, dat is waar Ordina voor staat. Wij beheren en bouwen robuuste Enterprise Recource Planningssystemen voor grote klanten en zijn proactief in het aanbieden van innovatieve cloudoplossingen. Als functioneel ERP consultant draag je bij aan deze innovatieve digitale wereld door het realiseren van nieuwe functionaliteiten die toekomstbestendig zijn. Dit doe je veelal met Oracle producten in een cloudomgeving. Je versnelt hiermee het vernieuwend vermogen van onze klanten. ICT voor mensen.

Bij Ordina staat innovatie voorop en bouwen we aan een digitale wereld die mensen vooruit helpt. Dit doen we door humanisering van ICT en het samensmelten van menselijke behoeften en technologie. ERP is daar een prachtig voorbeeld van. Wij geloven dat de digitalisering van bedrijfsprocessen mensen ondersteunt waardoor ruimte ontstaat voor innovaties en vernieuwing. Een toekomstbestendig ERP systeem helpt onze klanten om zich continu aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving. Bij Ordina zetten we de beste technologie in die veilig en robuust is en intuïtief werkt voor de gebruiker.

Als functioneel ERP consultant bij Ordina werk je in het hart van de organisatie van onze klanten aan het verhogen van de effectiviteit en productiviteit van hun systemen. Je stroomlijnt en vereenvoudigt bedrijfsprocessen en je anticipeert op de behoeftes van klanten door innovaties toepasbaar te maken in hun context. Je levert toegevoegde waarde met bewezen oplossingen en nieuwe proposities. Dit doe je met oplossingen van Oracle en meestal in een cloudomgeving.

Sander Hattinga van 't Sant Recruiter 06 23 11 4929

#WieBenJij

Jouw profiel:

  • je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding
  • je hebt >5 jaar ervaring met configuratie en customizing van ERP systemen
  • je hebt ruime ervaring op het gebied van procesverbeteringen en inhoudelijke expertise op het gebied van Finance of Logisitiek
  • je hebt ruim bewezen implementatie-ervaring van ERP systemen
  • je bent continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen in de ERP-markt

Standplaats: Nieuwegein of Groningen

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je the best of both worlds. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het datagedreven tijdperk. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om processen slimmer te maken waar we allemaal iets aan hebben.

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Sander Hattinga van 't Sant, te bereiken op 06-23114929. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.