Afstudeeropdracht ERP Trends – Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht ERP Trends – Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht
Ordina is de implementatie- en beheerspecialist in de Nederlandse Enterprise Resource Planning (ERP)  markt. Het ERP landschap is constant in verandering en van belang is het om up-to-date te blijven met de trends en ontwikkelingen in deze markt. Marktonderzoeksbureau Gartner stelt bijvoorbeeld dat de maatwerk ERP systemen in de nabije toekomst een blok aan het been vormen van veel organisaties. Het systeem blijft achter in functionaliteit en flexibiliteit, maar hoe kan alsnog worden ingespeeld op de sterke behoefte aan flexibiliteit en responsiviteit?

In deze afstudeeropdracht ga je onderzoeken wat de trends zijn binnen de ERP markt. Het moet voor de klant duidelijk worden in welke richting ERP zich ontwikkeld zodat processen en diensten optimaal kunnen blijven worden ondersteund. Hierbij kijk je niet alleen naar bijvoorbeeld de ontwikkelingen van Oracle eBS, maar neem je ook de andere ERP spelers mee. 

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO/WO in de richting Bedrijfskunde, Technische bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica. 

Verder ben je:

  • Communicatief vaardig
  • Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.