SAP BI Consultant Solliciteer nu

SAP BI Consultant#DaaromBijOrdina

SAP BI Consultants zijn innovatiepartners pur sang. Als geen ander spot je kansen in het snel veranderende universum van klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie. Natuurlijk zie je SAP hierbij als belangrijkste tool, maar je schuwt niet om op andere manieren business intelligence te realiseren. Uiteindelijk gaat het niet om techniek, maar om de waarde voor de klant. Up-to-date kennis en een sterke visie zijn hierbij onmisbaar. Daarom bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden aan de Ordina Academy, ben je vrij om naar seminars te gaan en sparren we veel binnen de dynamische SAP unit en algemene BI-unit. Door co-creatiesessies met SAP hebben we bovendien altijd een voorsprong in kennis. Eén van de redenen dat we zo snel groeien waarschijnlijk. Net als de ongedwongen sfeer, professionaliteit en doorgroeimogelijkheden.

Hila Leupen-Turabaz Recruitment business partner 06 30 51 62 03

#WieBenJij

Geen achterkamertjesbeheerder, maar een proactieve persoonlijkheid en ijzersterke analyticus. In één oogopslag detecteer je vertragingen in businessprocessen en komen er baanbrekende ideeën bij je op om verbeteringen door te voeren. Dit weet je vervolgens op overtuigende wijze aan de klant, key users en decision makers te presenteren. Zo groei je uit tot een energieke, benaderbare en betrouwbare partner in de reis naar duurzame vernieuwing. Kritisch, maar positief. Out-of-the-box denken is voor jou namelijk geen incidentele kwestie, maar een dagelijkse mindset. Verder heb je:

 • Een afgeronde hbo- opleiding
 • Ruime ervaring op het gebied van procesverbeteringen
 • Ruime ervaring met SAP BI/BW/BO en het adviseren van klanten

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:
 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Hila Leupen-Turabaz te bereiken op 06-30516203. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.