Ketenbeheerder Solliciteer nu

Ketenbeheerder#DaaromBijOrdina

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. Als Ketenbeheerder werk je voor klanten van Ordina en ben je de schakel tussen de business en IT. Je wordt daarbij ingezet op uitdagende opdrachten. Je levert in samenwerking met collega’s een krachtige bijdrage aan de dienstverlening van onze klanten.

Als Ketenbeheerder zorg je ervoor dat wijzigingen en klantwensen goed worden doorgevoerd en adviseert en ondersteunt de klant bij de inzet van geboden ICT oplossingen. Je registreert en begeleid het proces vanaf aanvraag tot en met realisatie van wijzigingen door de leverancier. Je bewaakt de voortgang van wijzigingen en monitort de leverancier op een tijdige en juiste uitvoering van wijzigingen. Binnen het team werk je nauw samen met product owners, architecten, servicemanagers, projectmanagers en overige ketenbeheerders, dit alles in een Agile omgeving. Continuïteit is daarbij het belangrijkste begrip. Het werk binnen deze ketens is complex, waarbij je in aanraking komt met verschillende systemen, netwerken en partijen. Jij bent inhoudelijk regisseur en voegt direct waarde toe in de functionele keten en bij onze klanten.

Manon van der Heiden Recruitment Business Partner +31 (0)6 821 82791

#WieBenJij

Als Ketenbeheerder sta je soms - spreekwoordelijk - met beide voeten in de modder (innovatie!). Tegelijkertijd sta je met beide benen stevig op de grond. Jij voelt je thuis in een rol als consultant en bent communicatief zeer vaardig. Geijkte antwoorden komen niet voor in je woordenboek en je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Je bent daarnaast zelfstandig, proactief en oplossingsgericht.

Naast een Hbo-diploma in de richting Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige Informatica, heb je deze vakinhoudelijke kennis en ervaring nodig om de rol succesvol te kunnen vervullen: 

 

  • aantoonbare ervaring met methodieken en werkwijzen zoals ITIL, BISL/ASL, Prince 2, en Agile
  • ervaring met het werken bij de overheid is een sterke pré
  • Scrum/Agile ervaring in grote organisaties is een sterke pré

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen.

Jouw loopbaan staat bij Ordina voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière verder vorm te geven. In dit traject wordt je persoonlijk en intensief begeleid door jouw Business Unit Manager. Een doorgroei naar een andere rol of afdeling behoort tot de mogelijkheden. Wat dat betreft is the sky the limit bij ons.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.