IT Consultant Hypotheken Solliciteer nu

IT Consultant Hypotheken#DaaromBijOrdina

IT Consultants Hypotheken zijn de brug tussen klantwensen of innovatieve ideeën en het realisatieteam die dit moeten omzetten naar technische hoogstandjes. Je zult vooral werken voor (middelgrote) financiële partijen die met een wendbare en vooruitstrevende houding de gevestigde orde voorbij willen streven. En dat in rap tempo willen doen. Omdat je daarvoor snel moet kunnen schakelen tussen ICT-taal en zakelijke oplossingen, stimuleren we je om je kennis van beide werelden up-to-date te houden. Via een ongelimiteerd aantal trainingen van onze Ordina Academy en (inter)nationale seminar-bezoeken kan dat.

Hasna Bouiss Corporate Recruiter +31(0)6 12965103

#WieBenJij

Jij bent een volwaardig sparringpartner voor de business en het realisatieteam. Communicatief sterk, analytisch van aard en resultaatgericht. Zonder schroom stel jij de juiste vragen om de onderliggende wensen van een klant boven tafel te krijgen. Zodat je specifieke klant- of innovatiewensen op optimale wijze kunt vertalen in sterke technische oplossingen. Je zorgt vervolgens dat de implementatie van de oplossing vlekkeloos verloopt. Simpelweg door een betrokken lid van het agile team te zijn. Je vier jaar aan ervaring in de (hypotheek)consultancy en ICT helpen je bovendien om het team organisatorisch en qua planning op overtuigende wijze op scherp te zetten. Verder heb je:

  • Een hbo of academisch werk- en denkniveau
  • Certificering op het gebied van Woningfinanciering en/of Wft Hypothecair Krediet (pré)

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij innovatieve financiële instellingen in Nederland. Jij bent degene die aan de wieg van vernieuwing staat bij klanten uit de financiële sector. En daar hoort een goede beloning bij. Net als flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Zodat je de middelen en ruimte hebt om de lijnen uit te zetten voor de nieuwe digitale wereld die we aan het bouwen zijn.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten?
Neem dan contact op met Hasna Bouiss, te bereiken op 06-12 96 51 03. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.