DevOps Consultant Solliciteer nu

DevOps Consultant#DaaromBijOrdina

Het doel van jouw rol als DevOps Consultant is om “Dev” en “Ops” dichter bij elkaar te brengen. Je gaat muren omver gooien, belangen verbinden en bruggen slaan. Dat klinkt in theorie allemaal heel logisch en interessant, maar iedereen weet dat dit in de praktijk aanzienlijk complexer is. Bij Ordina vinden we het belangrijk om te investeren in het thema DevOps en de mensen die daarin het verschil gaan maken, zodat wij goed passende oplossingen aan onze klanten kunnen aanbieden. Dat is dan ook de reden dat Ordina een DevOps consulting team bouwt met als missie om de DevOps gedachte sterk uit te dragen binnen onze projecten en de community. Hiervoor zoeken we stevige professionals die een binding hebben met zowel de beheer- als de ontwikkelkant. Met die basis in beide werelden ben je in staat om de beheerbelangen mee te nemen in het development proces en kun je o.a. agile analisten adviseren en ondersteunen om daadwerkelijk verandering (lees: verbetering) teweeg te brengen. Wij nemen het onderwerp DevOps heel serieus. Jij ook?

DevOps is hot, ook bij verschillende klanten van Ordina. In deze rol ben je een gesprekspartner voor klanten die zich afvragen hoe zij beheer en ontwikkeling dichter bij elkaar kunnen brengen. Soms doe je dat door trainingen te geven of experiences te verzorgen, op andere momenten ben je als coach betrokken bij het daadwerkelijk optimaliseren van de organisatie of adviseer je klanten die DevOps als mogelijk inrichtingsprincipe overwegen.  

Ben jij zo’n DevOps consultant? Dan heten we je van harte welkom in de unit Requirements van Ordina; het Agile en DevOps huis. Hier tref je zo’n 130 collega’s die elke dag in de weer zijn met Agile en DevOps. De unit groeit, in aantal en in aantal proposities en heeft als doelstelling voor 2016 om zich met het DevOps huis nog meer op de kaart te zetten. Hier vind je gelijkgestemden die staan te trappelen om met jou samen verder vorm te geven aan awareness experiences, trainingen op te zetten of te sparren over andere vormen van dienstverlening. Bovenal biedt het Agile en DevOps huis je een mooie thuisbasis waar jij  jouw DevOps en persoonlijke competenties verder kunt ontwikkelen.  

Maarten Bakker Corporate Recruiter/Sourcer +31 (0)6 55230825

#WieBenJij

Je bent iemand die uitstekend kunt schakelen met verschillende typen mensen. Met jouw sterke persoonlijkheid zet je verandering in gang zonder weerstand op te roepen. Je kijkt, luistert en verbindt en je hebt er plezier in om jouw kennis effectief over te brengen op anderen. In jouw cv zien we daarnaast graag het volgende terug:

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding met een informatietechnologie component;
 • Je hebt circa 10 tot 15 jaar werkervaring;
 • Je hebt een stevige worteling in beide “werelden” (Dev én Ops);
 • Je weet alles van het onderwerp DevOps en kunt dit overtuigend uitdragen.

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Maarten Bakker, te bereiken op 06-55230825. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

 

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.