Consultant Informatiebeveiliging / GRC Solliciteer nu

Consultant Informatiebeveiliging / GRC#DaaromBijOrdina

Jouw missie: de concurrentiepositie van klanten versterken met continue compliancy. Jij brengt de risico’s voor de grootste overheidsorganisaties en bedrijven in kaart. Met state-of-the-art GRC-tooling die wij selecteren of tooling zij gebruiken. Hoe dan ook: je helpt ze om in control te komen én blijven op het gebied van informatieveiligheid en privacy. Zonder concessies.

Van het identificeren van risico’s, advies over prioriteiten tot ondersteuning bij de implementatie van maatregelen. Als specialist informatiebeveiliging én privacy ben jij een key player in de snel veranderende wereld. Tenminste, zo zien wij dat. Jouw vakgebied is een speerpunt voor ons. Daarom bieden we je ook uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, krijg je ruimte om opleidingen te volgen en sparren we regelmatig met elkaar in de unit Security & Risk Management. Zonder formele toestanden. Gewoon. Als professionals die samen grenzen willen verleggen.

Claudia van Triest Recruitment business partner +31 (0)6 120 23 489

#WieBenJij

Jij bent het geweten en de gids voor organisaties in het digitale tijdperk. Een analytisch denker die analyses omzet in een op maat gesneden aanpak. Met samenhang tussen wet- en regelgeving en normenkaders. Natuurlijk ben je daar zo goed in door je werkervaring, maar zéker ook door je ambitie. Jij bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. En discussieert hier graag over met je collega’s. Want samen bereik je meer. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo/wo-opleiding (bij voorkeur ICT of Bedrijfskunde)
  • Eén of meer van de volgende certificeringen: CISSP, CISA, CISM, RE, CIPP/E
  • Kennis van risicoanalyse-methoden (zoals A&K) en normenkaders
  • Kennis en ervaring met GRC-tooling zoals GRC-control (pré)

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die de concurrentiepositie van onze klanten versterkt in het digitale tijdperk.

#MeerWeten?

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten over de functie of Ordina? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een bak koffie met je. Meer weten? Neem dan contact op met Claudia van Triest via het telefoonnummer 06-12023489.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.