Security, Consultant Digitale Identiteit Solliciteer nu

Security, Consultant Digitale Identiteit


Einde ouderwets papierwerk in de taxibranche. Onze Consultants Digitale Identiteit ontwikkelden de Boordcomputer Taxi (BTC). Inclusief een slimme taxipas die is voorzien van een chip. Chauffeurs steken aan het begin van de dienst hun persoonlijke pas in de boordcomputer om zichzelf te identificeren. Ritgegevens, rij- en rusttijden worden vervolgens automatisch bijgehouden. Het resultaat: taxichauffeurs minder administratieve rompslomp, taxibedrijven alle informatie op orde en toezichthouders op weg naar 100% betrouwbare controles. Binnenkort in alle Nederlandse taxi’s.


#DaaromBijOrdina

Consultants Digitale Identiteit zijn procesversnellers. Je maakt slim gebruik van online identificatie om veilige, digitale informatie-uitwisseling te faciliteren. Voor de grootste organisaties binnen de overheid, financiële sector, zorg en industrie. In lijn met wet- en regelgeving uiteraard. En device-onafhankelijk. Typisch een vakgebied dat je dwingt om vanuit kansen te denken én om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom krijg je bij Ordina veel ruimte om je eigen ideeën na te jagen. En staat jouw next step altijd centraal. We bieden je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden aan de Ordina Academy, ben je vrij om (internationale) seminars te bezoeken en sparren we regelmatig binnen onze Security & Risk Unit tijdens energieke buzz meetings. Zodat we samen een digitale handtekening kunnen zetten onder de wereld van morgen.

Roderick Volz Recruiter IT +31 (0)6 83653561

#WieBenJij

Iemand die zonder schroom aan tafel zit bij de klant. Communicatief sterk, klant- en resultaatgericht. Je wilt inzichtelijk krijgen wat een opdracht exact inhoudt. Zodat je specifieke wensen kunt vertalen in een krachtige oplossing. Eén waarin je kennis van informatiebeveiliging, IAM, PKI, en cryptografische technieken en standaarden vanaf druipt. Termen als ISO 27001/2, eIDAS, ETSI oAuth, OpenID en SSL/TLS; het schrikt jou niet af. Net als het verleggen van grenzen dat niet doet. Natuurlijk houd je best practices altijd in de gaten, maar je durft ook verder te kijken en nieuwe producten te ontwikkelen. Samen met collega’s en stakeholders. Innoveren is immers een team-effort. Verder heb je:

  • een afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur Informatietechnologie of Informatiebeveiliging)
  • ervaring met het ontwikkelen en implementeren van nieuwe diensten (pré)
  • security-certificering CISSP, CISM of CISA (pré)
  • uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden (woord en geschrift)

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je versnelt de dagelijkse gang van zaken bij klanten door hen van veilige mogelijkheden te voorzien voor digitale informatie-uitwisseling. En daar hoort een goede beloning bij. Plus een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om je plek in de wereld van online identity te veroveren.

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz te bereiken op +31 (0)6 83653561. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.