Consultant Cybersecurity / Ethical Hacker Solliciteer nu

Consultant Cybersecurity / Ethical Hacker#DaaromBijOrdina

Jouw missie: naar mazen speuren in veiligheidsnetwerken, dreigingen herkennen en risico’s dichten. Met innovatieve maatregelen en oplossingen. Jij beschermt organisaties en persoonsgegevens tegen de groeiende cybercrime waarmee we worden geconfronteerd.  En neemt de niet-technische stakeholders mee in het belang van goede security. Toch, mister White-hat?

Van het scripten van tools tot het configureren en testen van de beveiliging van netwerken en servers. Jij bent de alleskunner waar onze klanten op kunnen rekenen. Problemen wil je doorgronden en oplossen, het liefst op een out of the box manier - dat geeft je een boost. Dit vraagt ook om actuele kennis over IT-omgevingen, dreigingen, risico’s en begrip bedrijfsprocessen. Daarom bieden we je uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om seminars te bezoeken en we sparren vaak met teamleden binnen de open en no-nonense Security & Riskmanagement unit. Kortom: je staat er niet alleen voor!

Claudia van Triest Recruitment business partner +31 (0)6 120 23 489

#WieBenJij

Jij bent een ondernemende teamspeler en een beetje een geek. Iemand die in vrije tijd Capture the Flags speelt, een Responsible Disclosure doet óf een CVE op zijn of haar naam zet. Maar je bent ook zakelijk. Met een mix van de juiste toon, overtuigingskracht en middelen laat je jouw adviezen landen. Natuurlijk speelt je ervaring daar een rol in. Met die bagage ben je bovendien in staat opdrachten zelfstandig te voltooien. Ook al werk je het liefst in teams. Verder heb je:
  • Een afgeronde hbo-/wo-opleiding (bij voorkeur technische informatica, informatica of informatiebeveiliging).
  • Aantoonbare ervaring met pentesten, code reviews, ethical hacking en informatiebeveiliging.
  • Aantoonbare affiniteit met informatiebeveiliging en ethical hacking (blijkt uit certificeringen als ecPPT, GPEN of OSCP).
  • Het beheersen van een programmeer- of scripttaal (C, Python, Ruby of Go).
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift. 

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die organisaties en mensen beschermt tegen cybercrime.

#MeerWeten?

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten over de functie of Ordina? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een bak koffie met je. Meer weten? Neem dan contact op met Claudia van Triest via het telefoonnummer 06-12023489.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.