Business Consultant Banking Solliciteer nu

Business Consultant Banking#DaaromBijOrdina

De financiële sector staat voor grote uitdagingen. Digitalisering, technologische innovatie en toezichthouders stellen de wendbaarheid van financiële organisaties voortdurend op de proef. Wettelijke kaders veranderen snel en met de impact van nieuwe technologieën, zoals de blockchain, is het effect van de digitale transitie op de banken-sector zeer groot. Ordina Consulting Finance helpt financiële instellingen bij de deze interessante, complexe en omvangrijke verandertrajecten. Door onze succesvolle aanpak en versteviging van onze positie in de financiële markt zijn we op zoek naar een Business Consultant Banking

Om onze positie in de markt verder te verstevigen zijn wij op zoek naar Business Consultants. Als Business Consultant Banking ben jij inhoudelijk betrokken bij onder andere de implementatie van wet- en regelgeving, organisatie- en procesinrichting en bij de integratie-, separatie- en andere verandertrajecten. Je hebt gedegen kennis van en ervaring in het business proces en de producten binnen het vakgebied en bent op de hoogte van de markt en haar trends. Ook draag je zorg voor het identificeren van de business requirements en de vertaling hiervan naar implementeerbare oplossingen.

Ordina Consulting Finance is een groeiend  team van ondernemende consultants met verschillende achtergronden en specialismen in de financiële branche. Samen met je collega’s houdt je de ontwikkelingen in de markt in de gaten. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Door actieve kennisdeling, opleiding en training houden we met elkaar de inhoudelijke voorsprong om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Manon van der Heiden Recruitment Business Partner +31 (0)6 821 82791

#WieBenJij

Je kent de financiële sector van binnen uit en bent in staat om financiële instellingen te adviseren over de impact van veranderende klantbehoefte, nieuwe technologie en wet- en regelgeving.

In de rol van Business Consultant Banking heb jij inmiddels ruime ervaring opgedaan of heb je de ambitie om specialist te worden op één of meerdere thema’s zoals GDPR, MIFID, Basel (II)III, IFRS, Operational Risk Management, SolvencyII, Blockchain etc.. Bij voorkeur heb je daarnaast ervaring opgedaan in procesoptimalisatie (Lean Six Sigma), Agile en/of Continous Improvement.

Jij adviseert zelfstandig, of in teamverband, organisaties over de impact van veranderende klantbehoefte, nieuwe technologie en wetgeving. Je bepaalt de impact op de organisatie en adviseert over concrete oplossingen die het verschil maken voor de klant.

Jij bent een enthousiaste, energieke teamspeler die gaat voor het resultaat. Die eigenschappen combineer je met een leidinggevende en inspirerende houding.

Daarbij verwachten we:

 • Een afgeronde HBO+ of WO (Bedrijfseconomie, Finance, Accountancy, Bedrijfskunde of IT) opleiding; 
 • 3 tot 7 jaar relevante werkervaring opgedaan binnen het Banking domein.
 • Je heb een netwerk opgebouwd in het Finance domein en bent gericht bezig dit verder uit te bouwen.
 • Affiniteit met IT
 • Je bent in staat om zelfstandig of in teamverband een opdracht uit te voeren in een uitdagende omgeving.
 • Commercieel sterk, resultaatgericht & analytisch
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.  

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Manon van der Heiden, te bereiken op 06- 821 827 91. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.