Senior Bidmanager Solliciteer nu

Senior Bidmanager#DaaromBijOrdina

Jouw missie
Als één van de captains in het bidoffice stuur je multidisciplinaire teams aan om tot winnende voorstellen te komen. Je zorgt dat bij elk bid de juiste verklaringen, referenties, offerteteksten, pricing en overeenkomsten met onderaannemers aanwezig zijn. En dat ze tijdig worden ingediend. Kortom: je bent van A tot Z verantwoordelijk voor offertetrajecten. Deal?

Daarom bij Ordina
Als Senior Bidmanager ga je een sleutelrol spelen in de vooruitstrevende strategie van Ordina. Jij bent degene die onze vijf nieuwe business proposities gaat verzilveren. Daarbij richt je je op organisaties in de overheids-, industrie- en zorgsector & financiële dienstverlening. Samen met je collega-captains in het bidoffice. Maar ook met collega’s uit: sales, delivery, accountmanagement en legal & assurance. Oftewel: je zet alle expertises in om tot de hoogste offertekwaliteit te komen én om die kwaliteit te toetsen. Op knock-out criteria, gunningscriteria en winststrategie. Terwijl wij je ondertussen van ruime ontwikkelingskansen voorzien. Want: wie als winnaar over de finish wil komen, moet blijven lopen.

Suzan Felix Recruitment Business Partner +31(0)6-15215163

#WieBenJij

Iemand die kickt op de hectiek van het vakgebied. Je draait je hand niet om voor piekdrukte. Je tackelt deadlines en sleept succes binnen. Als motiverende aanvoerder. Eén die ervan overtuigd is dat doorzettingsvermogen het verschil maakt tussen winnen en verliezen. Maar ook snapt dat de puntjes op de ‘i’ moeten staan. Commercieel, doelgericht én secuur dus.
Verder heb je:

  • WO werk- en denkniveau
  • Zin in een baan van minimaal 32 uur per week
  • Minstens 5 jaar ervaring als bidmanager in de ICT-wereld
  • Uitstekende taalkundige vaardigheden in Nederlands en Engels

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die een sleutelrol gaat spelen in het succes van onze nieuwe strategie!

Meer weten?
Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een kop koffie met je. Neem hiervoor contact op met Suzan Felix, Recruitment Business Partner via 06-15215163.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.