Senior Accountmanager Banken Solliciteer nu

Senior Accountmanager Banken#DaaromBijOrdina

Ordina heeft een sterke positie in de financiële dienstverlening en een stevige ambitie om deze te vergroten. Vanuit het Finance team bedienen wij de Banken, Verzekeraars en Pensioenbedrijven.

We zijn op zoek naar een commerciële professional met inhoudelijke kennis van de bankensector die onze succesvolle strategie en het Finance team met enthousiasme en energie kan versterken. In deze rol ben je verantwoordelijk in een accountteam voor het opbouwen van duurzame relaties met de bestaande klanten én het aangaan van relaties met nieuwe klanten. Voor deze specifieke rol zijn wij op zoek naar Senior Accountmanager die in staat is om new-business te genereren en in staat is om heldere sales-targets succesvol te converteren ook bij onze klanten.

Als Accountmanager ben je dé dealmaker die commercieel eindverantwoordelijk is voor de oplossingen van Ordina. Enerzijds worden de deals gekenmerkt door korte salescycli in het geval van detachering. Anderzijds krijg je te maken met lange(re) sales cycli in het geval van bijvoorbeeld het outsourcen van applicatiebeheer. Met een sterke wil om langdurige klantrelaties op te bouwen breng je naast klantkennis, inhoudelijke kennis van de financiële dienstverlening, het Ordina portfolio en creativiteit samen. Je haalt energie uit het creëren van waarde voor de klant en biedt oplossingen. Op basis van inhoud adviseer je gevraagd en ongevraagd de juiste oplossing voor ieder klantvraagstuk. Actief en met een grote executiekracht en commerciële drive heb je de intrinsieke behoefte optimaal de behoefte van de klant te vervullen en resultaten voor Ordina te boeken.

Jouw focus ligt op het actief aanbieden van het gehele portfolio van Ordina. Dit portfolio bestaat uit ICT Dienstverlening, Business Consulting en Applicatie Outsourcing. Dit kan zowel op projectbasis als detachering. Hiervoor beschik je over kennis van de IT-sector en heb je inhoudelijke commerciële ervaring opgedaan in de ICT voor financiële dienstverleners.

Je draagt de volgende resultaatverantwoordelijkheden:

• Detecteren en creëren van kansrijke opportunity’s, evenals het binnenhalen hiervan
• Je werkt een strategie uit in een Accountplan
• Het uitbouwen van klanten en prospects in een multi-level sales aanpak
• Ontwikkelen, borgen en overdragen van account intelligence, zodat collega’s te allen tijde kunnen beschikken over die kennis en deze kunnen aanwenden in hun rol
• Sturen op de naleving van dealprocessen en het gebruik van bijbehorende tooling, met mede als doel de borging van actuele en kwalitatief hoogstaande account intelligence

#WieBenJij

• Een afgeronde HBO of academische vooropleiding
• Minimaal 6 jaar succesvolle Accountmanagement ervaring
• Eigen relatienetwerk binnen de financiële dienstverlening in de bankensector
• Inhoudelijke kennis van financiële dienstverlening en gesprekspartner op MT/directie niveau aan business en ICT zijde
• Vaardig om op meerdere levels te kunnen acteren en een sterke commerciële drive
• Eigenschappen die bij je aansluiten zijn: markt- en klantgerichtheid, netwerken, organisatiesensitiviteit, empathie, enthousiasme, ondernemerschap, onderhandelen en samenwerken
• Resultaatgedreven dealmaker die op een plezierige wijze de klant laat kiezen voor de Ordina dienstverlening

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je realiseert duurzame gedragsverandering die de kans op beveiligingsincidenten reduceert. En daar hoort een goede beloning bij. Plus een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om een substantiële bijdrage te leveren aan de informatieveiligheid bij klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie.
Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz, te bereiken op 06 836 535 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.