Medewerker Sales Support Public Solliciteer nu

Medewerker Sales Support Public#DaaromBijOrdina

Als bedenkers, bouwers en beheerders van een betere digitale wereld beschikt Ordina over de expertise om bedrijfsprocessen en ICT duurzaam te verbeteren. Onze kracht is dat wij strategie en beleid kunnen vertalen naar de bedrijfsprocessen van onze klanten binnen het Publieke Domein. Door onze kennis van de klantorganisatie, de relevante ontwikkelingen en goede kennis van wet- en regelgeving zijn wij in staat samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

De overheidsmarkt is een significant onderdeel van het klantenportfolio van Ordina. We hebben aansprekende klanten binnen zowel de centrale als decentrale overheid waaronder Kerndepartementen, Uitvoeringsinstellingen, ZBO’s, Provincies en Gemeenten. De afgelopen 2 jaren is binnen de overheidsmarkt een flinke groei gerealiseerd.
Voor verdere groei zoeken we een Medewerker Sales Support Public met specifieke focus op ondersteuning van het sales apparaat bij de excellente uitvoering van de in onze ICT inhuurmantels overeengekomen afspraken voor de levering van tijdelijke ICT expertise. Je maakt deel uit van het commercieel team Public.

#WieBenJij

Van onze klanten ontvangen wij aanvragen, deze aanvragen vullen wij in met geschikte kandidaten. Jij bent verantwoordelijk voor het vastleggen van de aanvragen, het meehelpen met het matchen van de juiste kandidaten op de aanvragen, en het aanbieden naar de klant. Het signaleren van trends naar aanleiding van de vele aanvragen die wij ontvangen.

De Medewerker Sales Support Public maakt onderdeel uit van een team van 5 medewerkers. Er wordt gerapporteerd aan Commercie en Delivery.

De Medewerker Sales Support Public is verantwoordelijk voor:

 • Vastleggen aanvragen in de aanvragenportal vanuit verschillende bronnen (mail, portals et cetera)
 • Najagen Delivery en Sales op lopende aanvragen
 • Aangeboden CV’s en bijbehorende documenten controleren en waar nodig laten aanpassen/aanvullen
 • Preselectie uitvoeren en adviseren Sales
 • Aanbieden geselecteerde kandidaat
 • Communicatie met klant en leverancier (leverende units en SP) over status aanbieding
 • Proactief rapporteren over de prestatie en uitnutting van de mantels

Functie-eisen:

 • Minimaal 2 jaar ervaring met Sales Support
 • Ervaring met het voeren van administratie
 • MBO opleiding
 • ICT kennis
 • Doel- en resultaatgericht, zelfstandig en gemotiveerd
 • Commercieel vaardig en een goede netwerker
 • Analytisch, efficiënt, doortastend, secuur en georganiseerd

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste instellingen van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je realiseert duurzame gedragsverandering die de kans op beveiligingsincidenten reduceert. En daar hoort een goede beloning bij. Plus een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om een substantiële bijdrage te leveren aan de informatieveiligheid bij klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#MeerWeten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Roderick Volz, te bereiken op 06 836 535 61. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.