Account Director Veiligheid en Justitie Solliciteer nu

Account Director Veiligheid en Justitie#DaaromBijOrdina

Ordina ondersteunt het ministerie van Veiligheid en Justitie, de Vreemdelingenketen en de Rechtsketen op het gebied van hun kern- en secundaire processen. Binnen de Sector Public is een vacature ontstaan voor een Account Director Veiligheid en Justitie.

Als Account Director ben je verantwoordelijk voor het genereren, onderhouden en verder uitbouwen van kwalitatieve en duurzame relaties met onze (potentiële) klanten in het domein Veiligheid en Justitie.
Je geeft direct leiding aan de accountmanagers binnen het team voor V en J. Samen met je collega’s ben je in belangrijke mate bepalend voor het scheppen van de kaders voor hoogwaardige dienstverlening aan deze opdrachtgevers. Je creëert en benut commerciële kansen door het opstellen en executeren van verkoopstrategieën en accountplannen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen en aanbieden van oplossingen en het afsluiten en uitbreiden van contracten en detachering. Je bent in staat om proactief concrete behoeften en kansen bij (potentiële) klanten te signaleren en deze op creatieve wijze te vertalen naar een passend aanbod vanuit het brede dienstenportfolio van Ordina.

Op basis van inhoud en persoonlijkheid weet je op alle niveaus deuren bij klanten te openen en als deskundig gesprekspartner Ordina te vertegenwoordigen. Je maakt hierbij gebruik van je uitgebreide kennis en ervaring met de specifieke cultuur binnen het domein Veiligheid en Justitie. Je neemt je verantwoordelijkheid in het creëren, vormgeven en afsluiten van opportunities. Je wilt klanten optimaal bedienen en vervult daartoe een belangrijke brugfunctie tussen de klant en de delivery organisatie van Ordina. Om de continuïteit van klantrelaties te waarborgen zie je het als een uitdaging om samen met je collega’s van delivery de klanttevredenheid, ook op de langere termijn, te monitoren en te maximaliseren.

Werken bij Ordina betekent zelfstandig werken in een open en informele cultuur. Professionals die zich vol passie en vanuit inhoudelijke kennis van de materie samen inspannen om optimaal resultaat voor onze klanten te behalen. Wij vinden het belangrijk dat Sales collega’s echt zichzelf zijn en ook altijd het beste uit zichzelf halen. We stimuleren mensen in hun doorgroeimogelijkheden, staan met beide benen op de grond en stellen ondernemerschap en eigen initiatief zeer op prijs.

Hasna Bouiss Corporate Recruiter +31(0)6 12965103

#WieBenJij

 • minimaal een afgeronde HBO opleiding
 • minimaal 10 - 12 jaar succesvolle Sales ervaring waarvan minimaal 6 jaar in een leidinggevende rol
 • aantoonbaar trackrecord in het verwerven van grote deals en het ontwikkelen van nieuwe klanten
 • eigen en recent relatienetwerk binnen het domein van Veiligheid en Jusitie
 • inhoudelijke kennis van deze marktsector en gedegen kennis van IT
 • vaardig om op meerdere levels waaronder op CxO niveau te kunnen acteren met een sterke commerciële drive
 • deal en omzetgedreven
 • eigenschappen die bij je aansluiten zijn: markt- en klantgerichtheid, netwerken, organisatiesensitiviteit, resultaatgerichtheid, empathie, enthousiasme, ondernemerschap, onderhandelen en samenwerken

 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Hasna Bouiss, te bereiken op 06-12965103. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.