ETL Specialist Microsoft SSIS Solliciteer nu

ETL Specialist Microsoft SSIS#DaaromBijOrdina

Weet jij als  Specialist echt het verschil te maken bij de klant? Ordina VisionWorks is op zoek naar een ambitieuze en ervaren ETL Specialist Microsoft SISS, die ook anderen weet te inspireren. Ben jij de specialist die wij zoeken en sta je open voor nieuwe uitdagingen met veel groeiperspectief? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken met de marktleider op het gebied van Business Intelligence en Analytics.

In je rol als ETL Specialist werk je nauw samen met ervaren collega’s aan Business Intelligence, Big Data en Analytics-trajecten. Met jouw kennis en ervaring ben je het technisch geweten binnen projecten en door jouw coachende stijl weet je andere projectleden en collega VisionWorks vakgenoten te inspireren en naar een hoger niveau te tillen. Jij bent in staat om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van de ongekende mogelijkheden van BI. Jouw overtuigingskracht komt hierbij goed van pas.

Bij Ordina VisionWorks maakt innovatie en ontwikkeling een belangrijk onderdeel uit van onze visie. De wereld van BI verandert snel. Daarom zijn wij altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering bij onze klanten en zijn wij actief met uitdagende innovatieprojecten. Als consultant bij Ordina VisionWorks krijg jij krijgt volop kansen om hier je rol in te pakken. Wij bieden je tevens volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel in de breedte als in de diepte. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Big Data Engineer Opleidingsprogramma.

De Ordina cultuur is informeel en open. Collega’s werken graag met elkaar samen en staan altijd klaar om elkaar iets te leren. Naast een grote diversiteit aan inhoudelijke projecten en interim opdrachten bieden we een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden via onze Ordina Academy. Kortom Ordina VisionWorks is de ideale omgeving om kennis en kunde tot je te nemen en te delen.

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

 • afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur een bedrijfs(informatie)kundige, wiskundige of technische achtergrond
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • minimaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied Business Intelligence, waarvan minimaal 3 jaar ervaring met Microsoft SSIS
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • analytisch sterk
 • praktische instelling en een hoge mate van zelfstandigheid

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Interesse? 
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? 
Neem dan contact op met Angela Aitken-Slagter, via angela.aitken-slagter@ordina.nl.Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
    

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.