ETL Specialist Informatica PowerCenter Solliciteer nu

ETL Specialist Informatica PowerCenter#DaaromBijOrdina

Anderen inspireren. Het verschil maken bij de klant. Dat doe je als ervaren ETL Specialist Informatica Powercenter bij Ordina VisionWorks. Dé marktleider op het gebied van Business Intelligence, Big Data en Analytics. Organisaties helpen bij het bewuster omgaan met data is wat wij doen. Welke data is nodig en hoe gebruik je deze? Met als doel dat organisaties beslissingen nemen op basis van data en hun ambities realiseren. Als consultant krijg jij de kans om een grote rol te spelen binnen onze uitdagende innovatieprojecten, want de wereld van BI verandert snel. Onze klanten zijn altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering.

ETL Specialisten Informatica Powercenter zijn innovators. Samen met ervaren collega’s werk je nauw samen aan Business Intelligence, Big Data en Analytics-trajecten. Jij bent het technische geweten. Met jouw kennis en ervaring til jij jouw VisionWorks collega’s naar een hoger niveau. Hierdoor kunnen onze klanten optimaal gebruikmaken van de ongekende mogelijkheden van BI Data. Je hebt ‘het beste van twee werelden’: mooie klanten bij een grote organisatie en volop doorgroeimogelijkheden. Binnen onze digitale wereld lever jij een zichtbare bijdrage aan onze innovatieve projecten. Als consultant bij Ordina VisionWorks krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Dit kan zowel in de breedte als in de diepte. Een voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om deel te nemen aan ons Big Data Engineer Opleidingsprogramma

De Ordina cultuur is informeel en open. Collega’s werken graag met elkaar samen en staan altijd klaar om elkaar iets te leren. Naast een grote diversiteit aan inhoudelijke projecten en interim opdrachten bieden we een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden via onze Ordina Academy. Kortom Ordina VisionWorks is de ideale omgeving om kennis en kunde tot je te nemen en te delen.

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

Een ambitieuze, ervaren Informatica PowerCenter ETL Specialist die met zijn kennis en ervaring anderen inspireert. Jij weet het verschil te maken bij onze klanten. Voor organisaties kun jij rapportagesystemen en analysemodellen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Dit doe je op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hiermee help jij onze klanten bij het besturen van hun organisatie en het inrichten ervan. Ook wil jij op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in je vakgebied.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur met een bedrijfs- (informatie)kundige, wiskundige of technische achtergrond
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in het vakgebied Business Intelligence, waarvan minimaal 3 jaar ervaring met Informatica PowerCenter (gecertificeerd)
 • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheden (in woord en geschrift)
 • Analytisch sterk, praktische instelling en een hoge mate van zelfstandigheid

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Interesse?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten?
Neem dan contact op met Angela Aitken-Slagter, via angela.aitken-slagter@ordina.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.