Business Unit Manager GEO-ICT Solliciteer nu

Business Unit Manager GEO-ICT#DaaromBijOrdina

Werken bij Ordina GEO-ICT betekent dat je dagelijks bezig bent met duurzame GIS oplossingen die mensen echt verder helpen. We werken veel met commerciële GIS pakketten zoals ESRI, FME en/of Open Source. We ontwikkelen innovatieve software met Python, Java of Microsoft technologie. Ordina GEO-ICT benut de mogelijkheden dit met andere vakgebieden te combineren en daarmee innovatieve en onderscheidende oplossingen te realiseren. Bij Ordina staat de wereld dan ook nooit stil. We zetten ICT op de kaart! Letterlijk. 

Ordina ziet de meerwaarde van GEO-ICT in het combineren en verbinden. Dit zie je zowel terug in onze GIS oplossingen als in het samenwerken met onze collega’s van diverse expertise gebieden zoals Microsoft, Oracle, SAP en BI, onze partners en natuurlijk onze klanten. Wij willen duurzame oplossingen maken, die mensen echt verder helpen. Oplossingen die tot stand zijn gekomen zonder verspilling van inzet van mensen en middelen en die goed te beheren zijn. Oplossingen die niet alleen voldoen aan het bestek, maar vooral doen waar de gebruiker ze voor nodig heeft. Duurzame oplossingen vereisen kennis van de klant en ervaring met de gebruikers.

Binnen het cluster Data Driven bestaan de units VisionWorks, Digital Marketing, CodeStar en GEO-ICT. Met c.a. 200 collega’s behoren wij tot de top van de Analytics/Business Intelligence/Data Science consultancy organisaties in Nederland. Door de razendsnelle ontwikkelingen en groei binnen Ordina GEO-ICT is er een vacature ontstaan voor een ondernemende Business Unit Manager, regio Nieuwegein. 

De rol van Business Unit Manager is bij uitstek de plek voor een verbinder met ambitie, die met een team wil bouwen aan mooie opdrachten bij aansprekende klanten. Ordina heeft bewust gekozen om business units op te zetten als ‘groeikernen’. Groot genoeg om zelf te ondernemen en tegelijkertijd met uitstekende groeipotentieel voor de betreffende manager. GEO-ICT maakt onderdeel uit van het cluster Data Driven. (De Business Unit Manager vormen samen met de Principal Experts (thoughtleaders) en de algemeen directeur het MT. Elke unit is winstverantwoordelijk en bestaat uit circa 30 experts. 

Je klanten zijn de top-35 accounts van Ordina én klanten, die jij en je team zelfstandig hebben ontwikkeld. Hierdoor bouw je een mooie portefeuille met duurzame relaties op.

Jij begrijpt de opdrachtgevers en bent in staat hun behoeftes te vertalen naar aansprekende oplossingen (consultative/conceptual selling). Je ontwikkelt met je team nieuwe en vaak innovatieve oplossingen voor concrete klant-thema’s (service offerings). 

Ordina’s lijfspreuk is: “ICT voor mensen”. Niets is minder waar voor GEO-ICT. Daarom help jij je teamleden niet alleen om hun inhoudelijke expertise nóg verder te ontwikkelen maar zeker ook om zich als betrokken consultants te ontwikkelen, die business impact creëren bij hun klanten.

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

Jij bent of hebt:

 • Meer dan 7 jaar ervaring in (IT-) consultancy, professionele dienstverlening of commercieel management en een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Leidinggevende (project-)ervaring en/of ervaring in deliverymanagement;
 • Aantoonbare kennis op gebied van GEO-ICT (FME, Esri of Open Source GIS);
 • Ervaring in het ontwikkelen en naar de markt brengen van Service Offerings/Conceptual Selling;
 • Ervaring met het werken in een Agile/DevOps omgeving;
 • Een inspirerende leider die gewend consultants te coachen en te ontwikkelen en daarin klantbelang en medewerkersbelang weet te balanceren;
 • Een teamspeler, die anderen voor zijn ideeën weet te winnen en de matrix-organisatie optimaal weet te benutten;
 • Kan duurzame zakelijke relaties aangaan op BU niveau bij klanten;
 • Goede vaardigheid van Nederlands en Engels in woord en geschrift.
Ordina heeft ondernemerschap hoog in het vaandel en kenmerkt zich als een platte en toegankelijke organisatie met volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De verdere ontwikkeling en van jouw persoonlijke loopbaan behoort nadrukkelijk tot de verwachtingen.
 

#DitVerdienJe

Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com

#meerweten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Angela Aitken-Slagter te bereiken op 06 2297 3239 . Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.