Business Unit Manager GEO-ICT Solliciteer nu

Business Unit Manager GEO-ICT#DaaromBijOrdina

Jouw missie: het verkeersnet in beeld brengen om beschadigingen real-time zichtbaar te maken. In één oogopslag aantonen waar de meeste zorgbehoefte in een wijk is. Of een simulatie ontwikkelen die laat zien hoe een smart grid zal functioneren in een stad. Jij zorgt dat de top-35 accounts van Ordina dieper inzicht krijgen in hun omgeving. Laat jij ze zien wat wij zien?

Door de razendsnelle groei binnen Ordina GEO-ICT zoeken wij een Business Unit Manager. Eén die GEO-ICT op de kaart zet – letterlijk. Jij begrijpt klanten en zorgt dat hun behoeftes vertaald worden naar innovatieve oplossingen. Door samen slimme combinaties te maken. Met GIS-pakketten als ESRI, Open Source GIS en FME. Technologieën als Python-, Java- of Microsoft. En collega-experts op het gebied van Oracle, SAP en BI. Daarnaast ben je bezig bent met de ontwikkeling van je teamleden. Zodat ze uitgroeien tot een team van betrokken consultants. Want dat is de basis voor duurzame relaties.

GEO-ICT maakt onderdeel uit van het cluster Data Driven. Dit bestaat uit de units VisionWorks, Digital Marketing, CodeStar en GEO-ICT. Met 200 collega’s behoren wij tot de top van de Analytics/Business Intelligence/Data Science consultancy-organisaties in Nederland. De Business Unit Managers vormen samen met de Principal Experts (thoughtleaders) én de algemeen directeur het MT. Elke unit is winstverantwoordelijk en bestaat uit ongeveer 30 experts. 

Angela Aitken-Slagter Recruitment Business Partner +31 (0)6 22 97 32 39

#WieBenJij

Je bent een inspirerende leider en teamspeler. Gewend om consultants te coachen. En uitstekend in staat om te balanceren tussen de belangen van klanten en medewerkers. Daarnaast ben je een ster in het aangaan van duurzame klantrelaties op BU-niveau, weet je anderen met ideeën voor je te winnen en benut je de matrixorganisatie optimaal. En dan heb je ook nog eens een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal - in woord en geschrift. Plus:

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding.
  • Meer dan 7 jaar ervaring in (IT-) consultancy, professionele dienstverlening of commercieel management.
  • Leidinggevende (project-)ervaring en/of ervaring in deliverymanagement in een Agile/DevOps omgeving.
  • Aantoonbare kennis op gebied van GEO-ICT (FME, Esri of Open Source GIS).
  • Ervaring in het ontwikkelen en naar de markt brengen van Service Offerings/Conceptual Selling.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je werkt bij één van de grotere organisaties van Nederland, maar wel in kleine teams met betrokken mensen. Je kunt bovendien rekenen op goede arbeidsvoorwaarden; van een mooi salaris, contract voor onbepaalde tijd en flexibele arbeidsvoorwaarden tot collectieve regelingen. Plus: een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Lijkt ons niet meer dan normaal voor iemand die GEO-ICT op de kaart zet bij onze grootste klanten.

Meer weten?
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten over de functie of Ordina? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, drinken we graag een bak koffie met je. Meer weten? Neem dan contact op met Angela Aitken-Slagter via het telefoonnummer 06 2297 3239.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

ICT voor mensen
Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren; daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina, ICT voor mensen.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.