Big Data Engineer Solliciteer nu

Big Data Engineer#DaaromBijOrdina

Big, fast & smart data. Wij blinken uit in real-time dataplatforms en reactive apps. Door te programmeren. Met hart en hoofd. In multidisciplinaire, agile teams. Zonder formele toestanden. Gewoon met elkaar, maximaal waarde halen uit big data. Waarom wij daar zó sterk in zijn? Door onze continuous learning-cultuur waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Met R&D-dagen, Campus fridays en weekenden met internationale topcoaches. Welkom. Wij zijn het #1-bedrijf voor Full Stack Scala en Fast Data-oplossingen.

#WieBenJij

Wij zoeken teamspelers. Gepassioneerd en leergierig. Professionals die de verschillende talen in een multidisciplinair team spreken. Die met hun Scala-skills of krachtige Java-background de steeds grotere big data-golven willen bedwingen. En de ambitie hebben om samen met collega’s een real-time datawereld te creëren waar de maatschappij écht iets aan heeft. Fast. Reactive. Stream processing.
  • HBO-/WO-denkniveau
  • Polyglot programmeur (Scala, Java, Python, …)
  • Kennis van Spark, Kafka, Hadoop, Cassandra, SQL, ElasticSearch
  • Ervaring met gedistribueerde systemen, microservices, databases en NoSQL technologieën

#DitVerdienJe

We doen er alles aan om jouw groei optimaal te ondersteunen. Zodat je master kunt worden in jouw vakgebied.
  • Nieuwste Macbook of Microsoft Surface; bepaal zelf hoe je werkt.
  • R&D dagen in Nieuwegein; focus op thema’s waarin jij expert wil worden.
  • Campus fridays; werk op kantoor met collega’s die je helpen als je vastloopt én je inspireren met hun projecten en code.
  • 1 buitenlandse topconferentie; voor de inspiratie om voorop te lopen.
  • 2 Codecamps per jaar met toptrainers; in de woonkamer van een vakantiewoning, omdat we dan zelf bepalen wanneer de cursusdag is afgelopen en de strand-BBQ daarna meteen kan beginnen.
  • Vast contract: ons commitment voor jouw groei naar master.

#MeerWeten?

Meer weten over Codestar? Dat vertellen we graag persoonlijk. Dus als je er voor open staat om ons beter te leren kennen, neem dan deel aan een van onze trainingen of evenementen. Die organiseren we regelmatig en zijn voor iedereen kosteloos toegankelijk. Of maak gewoon een afspraak. Mail gerust onze business unit manager: codestar@ordina.nl. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.