Functioneel beheerder Solliciteer nu

Functioneel beheerder#DaaromBijOrdina

Als Functioneel beheerder zorg jij ervoor dat onze klanten zo optimaal en efficiënt mogelijk ondersteund worden in haar bedrijfsprocessen door middel van informatievoorziening. Jij bent de schakel tussen de gebruikers en de ICT-organisatie en weet hierin de juiste vertaalslag te maken.

Jij gaat via Ordina aan de slag in rollen op het gebied van gebruiks- en wijzigingenbeheer. Jouw verantwoordelijkheden liggen bij gebruiksondersteuning, het schrijven van handleidingen en het begeleiden van acceptatietesten door gebruikers. Maar ook het adviseren van de gebruikersorganisatie, het opstellen van functionele specificaties en het beheren van applicaties.

In de praktijk zorg jij dus dat de aanwezige applicaties functioneren en op correcte wijze worden gebruikt. Je bent dus écht actief op het snijvlak van business en ICT en je zorgt ervoor dat door middel van informatievoorziening, vraag en aanbod goed op elkaar worden afgestemd.  

Voor onze unit Business Informatie Management zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die een brede kijk hebben of kunnen krijgen op de functionele vragen van de klantorganisatie en die in staat zijn om die vragen met ICT perspectief te kunnen weergeven.

Manon van der Heiden Recruitment Business Partner +31 (0)6 821 82791

#WieBenJij

Als functioneel beheerder sta je soms - spreekwoordelijk - met allebei je voeten in de modder (innovatie!). Tegelijkertijd sta je met beide benen stevig op de grond. Jij voelt je thuis in een rol als consultant en bent communicatief zeer vaardig. Geijkte antwoorden komen niet voor in je woordenboek en je bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Je bent daarnaast zelfstandig, proactief en oplossingsgericht. 

Naast een Hbo-diploma in de richting Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige Informatica, heb je deze vakinhoudelijke kennis en ervaring nodig om de rol succesvol te kunnen vervullen:

•            Minimaal drie jaar kennis en ervaring in het vakgebied functioneel beheer (BISL);
•            Ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten;
•            Ervaring met het opstellen van functionele specificaties;
•            Kennis van IT processen en methodieken (Prince, ITIL);
•            Pré: je hebt kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM);
•            Je bent woonachtig in de regio Utrecht, Rotterdam of Den Haag.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen.


Jouw loopbaan staat bij Ordina voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière verder vorm te geven. In dit traject wordt je persoonlijk en intensief begeleid door jouw Business Unit Manager. Een doorgroei naar een andere rol of afdeling behoort tot de mogelijkheden. Wat dat betreft is the sky the limit bij ons.

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Manon van der Heiden, te bereiken op 06-82182791. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.