Functioneel beheerder Solliciteer nu

Functioneel beheerder#DaaromBijOrdina

Als Functioneel beheerder word je gedetacheerd bij onze klanten en opdrachtgevers en zorg je ervoor dat de klant optimaal en zo efficiënt mogelijk ondersteund wordt in haar bedrijfsprocessen door middel van informatievoorziening. Wil jij de schakel zijn tussen de gebruikers en de ICT-organisatie en weet jij hierin de juiste vertaalslag te maken? Lees dan snel verder!

Binnen deze functie ben je actief op het gebied van:
Gebruiksbeheer: gebruikersondersteuning, verzorgen van handleidingen, begeleiden van acceptatietesten door gebruikers.
Wijzigingenbeheer: adviseren van de gebruikersorganisatie, opstellen van functionele specificaties, in beheer nemen van applicaties.

Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de aanwezige applicaties functioneren en op correcte wijze worden gebruikt. Je bent dus écht actief op het scharnierpunt van business en ICT en je zorgt ervoor dat door middel van informatievoorziening vraag en aanbod goed op elkaar worden afgestemd.

Binnen onze unit zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s mensen die een brede kijk hebben of kunnen krijgen op de functionele vragen van de klant organisatie en die in staat zijn om die vragen met ICT perspectief te kunnen weergeven.

Mustafa Ajiach Corporate Recruiter +31(0)614765756

#WieBenJij

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Functioneel beheerder en een relevante opleiding afgerond op HBO niveau. Je hebt een servicegerichte werkhouding en bent communicatief zeer vaardig.

Verder heb je:

  • kennis van kennis en ervaring met het vakgebied functioneel beheer (BISL);

  • kennis van IT processen en methodieken(Prince, ITIL);

  • pré: je hebt kennis en ervaring met de Agile werkwijze (SCRUM);

  • ervaring met het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten;

  • ervaring met het opstellen van functionele specificaties;

  • je bent zelfstandig, proactief en werkt oplossingsgericht.

#DitVerdienJe

Bij Ordina vind je het beste van twee werelden. Je realiseert zichtbare vernieuwing bij de grootste bedrijven van Nederland, maar werkt in kleine teams met betrokken mensen. Je bent een spil in het betrouwbaar houden van functionaliteiten en het uitrollen van innovaties. En daar hoort een goede beloning bij. Net als een contract voor onbepaalde tijd, flexibele arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen. Omdat we voor mensen gaan die het verschil willen maken, sturen we je bovendien op pad met een goede laptop, telefoon en leaseauto of vervoersregeling. Dan houdt niets je meer tegen om via duurzame innovaties het digitale gezicht van de toekomst te vormen.

Jouw loopbaan staat bij Ordina voorop. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden om zo jouw carrière verder vorm te geven. In dit traject wordt je persoonlijk en intensief begeleid door jouw Business Unit Manager. Een doorgroei naar een andere rol of afdeling behoort tot de mogelijkheden. Wat dat betreft is the sky the limit bij ons.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

#MeerWeten

Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Mustafa Ajiach, te bereiken op 06 - 14765756. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2900 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.