Afstudeeropdracht Vervanging Oracle Reports - Regio Noord Solliciteer nu

Afstudeeropdracht Vervanging Oracle Reports - Regio Noord#DaaromBijOrdina

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière. Het betekent ook dat je als afstudeerder de ruimte krijgt om mee te denken over innovaties die ook echt een oplossing zijn. Wij geloven dat ICT weer voor mensen moet worden. Door de humanisering van ICT versmelten menselijke behoeften en technologie. Dit vind je terug in onze afstudeerstages.

#DeAfstudeeropdracht

Snelle en eenvoudige toegang tot bedrijfsinformatie door het genereren van rapportages heeft voor bedrijven en organisaties veel toegevoegde waarde. Oracle Reports is een van de tools die gebruikt kan worden voor het genereren en opleveren van rapporten aan derden en een van de klant van Ordina maakt hiervan gebruik. Dit gebeurt binnen een ICT-omgeving waarbij er veel gebruik gemaakt wordt van maatwerksoftware.

Voor deze afstudeeropdracht ga je onderzoeken of er goede alternatieven zijn voor Oracle Reports. Hierbij breng je onder meer in kaart wat de voordelen en de nadelen van deze alternatieven zijn. Tevens willen we graag van jou weten welke technieken en producten er binnen de huidige maatwerksoftware gebruikt kunnen worden.

Op basis van jouw onderzoek en het testen van de tools geef je ons aan het einde van de afstudeerperiode advies waarmee de klant overtuigd wordt in de vorm van een proof-of-concept.

Marius Mulder Coördinator Afstudeercampus 0610 262 070

#WieBenJij

#WieBenJij

Jij bent een afstudeerstudent HBO / WO in een richting met een stevige informatica component zoals bijvoorbeeld Software Engineering, Business IT & Management of Computing Science.

Verder ben je:

- Communicatief vaardig

- Creatief

- Een doorzetter

#DitVerdienJe

Afstuderen binnen de Ordina Afstudeercampus betekent werken aan uitdagende, innovatieve opdrachten. Doordat je met studenten die in dezelfde fase van hun studie zitten afstudeert leer je bovendien van en met elkaar. We zorgen ervoor dat je direct onderdeel uitmaakt van Ordina en bieden je een uitstekende begeleiding. Je wordt gekoppeld aan een inhoudelijk expert met jarenlange ervaring en we ondersteunen je in het afstudeerproces. Natuurlijk hoort hier een goede stagevergoeding bij, net als een eigen werkplek en laptop. 

#MeerWeten
Solliciteer via de sollicitatiebutton. Meer weten? Neem dan contact op met Marius Mulder, te bereiken op 06-10262070. Het doorlopen van een Pre Employment Screening (ook wel ‘PES’ of ‘Screening’ genoemd) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werken bij Ordina doe je omdat je gelooft dat we ICT voor mensen kunnen laten werken. Samen duurzaam innoveren. Daar staan we voor. We kennen onze klanten en zetten ICT in om hun klanten te helpen, strategie te versterken en bedrijfsproces te verbeteren. Zo maken we de toegevoegde waarde van nieuwe technologie concreet voor organisaties, mens en maatschappij. Deel je deze overtuiging met meer dan 2500 Ordina collega’s, dan heten we je welkom bij de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener van Nederland. Ordina. ICT voor mensen.