VACATURES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in ICT, Consulting of Business Solutions? Bekijk dan onderstaand onze vacatures! Geef je interessegebied aan, zodat we je vacatures kunnen laten zien die echt bij jou passen. Of het nu een technische ICT-vacature is, een vacature in projectmanagement of een vacature in Consulting, bij Ordina vinden we alle vakgebieden even interessant!

RESULTATEN

Sorteer:
1-118 van de 118 resultaten

.NET Software Engineer

De grootste ICT-dienstverlener binnen de overheid sneller laten schakelen. Onze ervaren .NET Software Engineers zorgen dat ministeries op geautomatiseerde wijze nieuwe software kunnen opleveren.

.NET Software engineer – Regio Noord

De grootste ICT-dienstverlener binnen de overheid sneller laten schakelen. Onze ervaren .NET Software Engineers zorgen dat ministeries op geautomatiseerde wijze nieuwe software kunnen opleveren.

Account Director Veiligheid en Justitie

Wil je jouw kennis van IT combineren met jouw ondernemerschap? Is de Overheid voor jou bekend terrein waar jij het beste tot je recht komt en kun jij het verschil maken in deze boeiende markt? Dan hebben wij de juiste positie voor jou?

Afstudeeropdracht GEO-ICT

Volg jij een opleiding op HBO- of Universitair niveau in de richting Informatica? Of iets wat hier verdacht veel op lijkt? Grote kans dat Ordina jou een hele nuttige stage kan aanbieden!

Agile Analist

Als Agile Analist ben je letterlijk onderdeel van het dagelijkse proces bij onze klanten, de grotere organisaties van Nederland. Zo signaleer je kansen als eerste. Durf jij het aan om jezelf en de wereld om je heen continue te vernieuwen?

Agile Analist - Regio Noord

Wil jij de spin in het web zijn bij verandertrajecten? Sta jij vooraan als nieuwe ideeën uitgewerkt moeten worden? Ben je actief bezig met ontwikkelingen binnen het interessante vakgebied van Requirements Engineering? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Agile Coach

Ben jij een echte verbinder en in staat teams optimaal te laten presteren? Dan is de functie van Agile Coach misschien wel iets voor jou!

Agile Software Tester

Als Agile Software Tester weet je als geen ander wat het Test vak inhoudt. Je vindt het belangrijk om voorop te lopen als het gaat om technologie en innovatie. Wij bieden jouw de perfecte werkomgeving om je carrière nog verder te verdiepen!

ALM Consultant Microsoft

Binnen de toonaangevende unit Ordina Microsoft Solutions wordt Application Lifecycle Management als een belangrijk competence center voor de toekomst gezien.

Azure Consultant

Ben jij de persoon die altijd voorop loopt in de Microsoft Azure oplossingen en wil jij hierin blijven doorgroeien, dan is de rol van Azure Consultant helemaal geknipt voor jou!

Blockchain Developer

Bij Ordina SMART Technologies maken we innovatie toepasbaar door nieuwste technieken slim te combineren. SMART bestaat uit 30 enthousiaste collega's die met hun verscheidenheid aan achtergronden samen spraakmakende oplossingen ontwerpen en bouwen.

Blueriq Business Engineer

Heb jij het in je om complexe uitdagingen te doorgronden. Je analyseert, ontwerpt en stemt af. Laat jij de klant op het puntje van zijn stoel zitten?

Blueriq Functional Architect

Zit het in je bloed om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te doorgronden? Laat jij aan onze klanten zien waarom 'rules do matter'? Kom dan bij RulesMatter!

Blueriq Professional

De ondernemende een leergierige unit RulesMatter! is constant op zoek naar nieuw Blueriq talent. Heb jij het in je om bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Blueriq Software Architect

Ben jij een doorgewinterde Software Architect met Blueriq ervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij hebben alles in huis om jouw kennis uit te dagen.

Blueriq Software Developer

Mooie en vooral slimme applicaties. Dat is de kern van onze cultuur. Breng jij Blueriq kennis met je mee en ben jij een tikkeltje eigenwijs? Join the club.

Business Consultant Payments & Collections

Onze Payments & Collections Consultants stonden aan de wieg van de GRPPY-app, een virtuele groepsportemonnee. Iedereen stort met iDeal geld in de digitale geldpot en de software berekent de rest. ICT voor mensen noemen we dat bij Ordina.

Business Consultant Proces & Ketenintegratie

Ben jij een energieke aanpakker die kritisch & doortastend is? Vind je het leuk om veranderingen succesvol door te voeren en heb je kennis op het gebied van procesverbetering, (pakket)implementatie en projectmanagement? Lees dan verder!

Business Consultant Telecom

OCI is een succesvolle practice binnen Ordina. OCI maakt onderdeel uit van Ordina Business Consulting & Solutions met ruim 450 gedreven business consultants.

Business Intelligence Architect

Ben jij een ervaren Business Intelligence Architect en op zoek naar een functie, waar je nu eens écht alle ruimte krijgt voor jouw wensen? Reageer dan snel!

Business Intelligence Consultant

VisionWorks is op zoek naar sterke consultants die echt het verschil maken bij de klant. Ben jij die ambitieuze BI consultant met minimaal 2 jaar werkervaring en ben jij op zoek naar nieuwe uitdagingen met veel groeiperspectief?

Business Unit Manager Business Intelligence

De razendsnelle ontwikkeling op het terrein van Digital Marketing, digitalisering en big data hebben grote impact op de groei van VisionWorks. Hierdoor is een vacature ontstaan voor een ondernemende Business Unit Manager Business Intelligence.

Campus Recruiter

Campus Recruitment is een belangrijk onderdeel van ons succes. Vraagstukken rondom employer branding en het vroegtijdig herkennen van talent zijn actuele thema's. Om de digitalisering van Nederland vorm te geven, werven we Bèta's met 'n Gamma randje.

Consultant Business ICT en Management

Heb je jouw sporen verdiend op het snijvlak van business en ICT en heb je een duidelijke visie op de wijze waarop trending topics als Cloud, DevOps en Agile Scrum zich verhouden tot een nauwere en snellere samenwerking tussen business en ICT?

Consultant SAP Procurement (senior)

Wil jij als Consultant SAP Procurement meewerken aan innovatieve projecten die de klant flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

Data Scientist

Ben jij een specialist in het analyseren van (big) data, met ruime ervaring in het ontwikkelen van voorspellende modellen? Dan is deze baan voor jou!

Developer .NET

Developers .NET schrijven het volgende hoofdstuk van de financiële wereld in codetaal. In een hecht Agile-team realiseer je applicaties en portals die technisch staan als een huis.

Developer C++ /.net

Bij Ordina SMART Technologies maken we innovatie toepasbaar door de nieuwste technieken te combineren. SMART bestaat uit 30 enthousiaste collega's die met hun verscheidenheid aan achtergronden samen spraakmakende oplossingen ontwerpen en bouwen.

DevOps Consultant

Vind jij dat DevOps meer mensenwerk is dan alleen een tool installeren? Is het jouw drive om met DevOps bezig te zijn, zodat de organisaties waarvoor je werkt effectief stappen kunnen zetten? Dan hebben wij bij Ordina een mooie rol voor je.

DevOps Engineer

Als ervaren DevOps Engineer snap jij de urgentie van continuous delivery en een goede samenwerking tussen business units in een Agile setting.

Digital Marketing Consultant

Een internationale klant van meer marketingpower voorzien. Onze Digital Marketing Consultants ontwikkelden een online platform die de nieuwste marketingmogelijkheden beschikbaar stelt aan business units in ruim zestig landen.

Drupal Back-end Developer

Ben je Drupal ontwikkelaar? Bij Clockwork werk je mee aan projecten voor aansprekende klanten zoals Havenbedrijf Rotterdam en het Nationaal Archief. Zo wil Rotterdam bijvoorbeeld de slimste haven ter wereld worden, help jij daar aan mee?

Drupal Developer

Ben jij een echte Problem Solver, laat jij je niet gek maken? Ben jij die Agile Drupal Developer waar de klant volledig op vertrouwt? Ontwikkel je dan verder met Ordina in de wereld van Digital Services.

Enterprise Architect

Met jouw eigenzinnige kijk op ICT architecturen breng jij innovaties tot stand bij onze klanten. Met jouw drive breng je architecturen van onze klanten naar een 'next level'.

ETL Specialist Informatica PowerCenter

Weet jij als Informatica PowerCenter Specialist echt het verschil te maken bij de klant? Ordina VisionWorks is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Informatica PowerCenter ETL specialist, die ook anderen weet te inspireren.

ETL Specialist Microsoft SSIS

Weet jij als Microsoft SSIS Specialist echt het verschil te maken bij de klant? Ordina VisionWorks is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Microsoft SSIS ETL Specialist, die ook anderen weet te inspireren.

Front-end Developer Clockwork

Ben jij een creatieve front-end ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Functional Oracle ERP Consultant

Ben jij dé ervaren Functioneel Consultant die zijn/haar kennis van Oracle ERP in wil zetten in het leukste team van Nederland?

Functioneel beheerder

Wil jij de schakel zijn tussen de gebruikers en de ICT-organisatie en weet jij hierin de juiste vertaalslag te maken?

Functioneel ERP consultant

Wil jij bedrijfsprocessen beter maken met ERP? Wil je meewerken aan innovatieve projecten die de klant flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

GEO-ICT Architect

Kom jij ICT op de kaart zetten bij Ordina GEO-ICT en weet jij als architect de juiste keuzes te maken?

GEO-ICT Consultant

Navigeer jij onze klanten naar de juiste GEO-ICT oplossing en ken jij ESRI als je broekzak?

GEO-ICT DevOps Engineer

Is het vergroten van slagkracht jou point of interest en is automatiseren jouw tweede natuur?

GEO-ICT Esri Developer

Bereik je bestemming bij Ordina met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit met GEO-ICT?

GEO-ICT Spatial ETL Developer

Weet jij data op het juiste spoor te zetten met FME, Python en SQL? Zet dan vandaag de wissel om en kom bij Ordina!

Hippo Developer

Ben jij een echte Problem Solver, laat jij je niet gek maken? Ben jij die Agile Hippo Developer waar de klant volledig op vertrouwt? Ontwikkel je dan verder met Ordina in de wereld van Digital Services.

Informatiemanager

In een snel veranderende wereld waarin businessmodellen aan kort-cyclische fluctuaties onderhevig zijn, is een optimale informatievoorziening belangrijker dan ooit. Zin om samen complexe uitdagingen op informatiegebied aan te gaan?

Infrastructuur Consultant

Spreekt de combinatie van techniek en advies je aan? Ben je bereid te blijven investeren in kennis? Help jij onze klanten graag verder bij het optimaliseren van hun productiviteit in digitale werkomgevingen? Dan zoeken wij jou!

IT Consultant Hypotheken

IT Consultants Hypotheken zijn de brug tussen klantwensen of innovatieve ideeën en het realisatieteam die dit moeten omzetten naar technische hoogstandjes.

Java EE Architect

Ben jij de Java EE Architect, die samen met ons onze dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Java Lead Developer

Ben jij de Lead Developer Java, die het leuk vindt trends te signaleren en deel uit te maken van een dynamische community? Maak de sprong in je carrière en kom werken bij de nummer 1 in Java!

JavaScript Front-End Developer

Wij bouwen een nieuw team van geweldige JavaScript Developers die gezamenlijk het mooiste JavaScript-huis van Nederland gaan vormen. Wij zoeken uitblinkers die moderne JavaScript applicaties kunnen ontwerpen en bouwen.

JD Edwards Managing Consultant

Al een tijd aan de slag als teamleider of JD Edwards Consultant en toe aan een volgende stap? Dan bieden wij jou de kans om als JD Edwards Managing Consultant bij Ordina aan de slag te gaan.

Junior PHP Developer

Inmiddels een flinke ervaring met PHP development opgedaan en wil je uitgroeien tot specialist in CMS-systemen? Dan hebben we bij Ordina een mooie job voor je

Liferay Developer

Wat je als Liferay Developer doet, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Wij waarderen jouw vakmanschap en begrijpen jouw werkterrein, uitdagingen en drijfveren. Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

Linux Specialist

Ben jij die Linux Specialist met RHCE certificering die ons team komt versterken? Of heb je deze mooie certificering nog niet, maar wil je die graag behalen? Lees dan snel verder.

Marketing Automation Specialist

Digitale campagnes ontwikkelen: jouw ding. Ze verbeteren en naar een hoger plan tillen: écht jouw ding. Verbeter niet alleen de customer journey, maar ook die van jezelf en word onze nieuwe collega!

Medior Business Consultant Finance & Risk

De financiële wereld is volop in beweging. Digitalisering, technologische innovatie en toezichthouders stellen de wendbaarheid van financiële organisaties voortdurend op de proef. Ben jij gedreven om de vraagstukken van onze klanten te ontrafelen?

Medior Java Developer

Alle ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. Jouw vakmanschap. Jouw wensen. Dat is werken met Java bij Ordina. Doe je mee?

Mendix Developer

Ben jij een echte Problem Solver, laat jij je niet gek maken? Ben jij die Agile Mendix Developer waar de klant volledig op vertrouwt? Ontwikkel je dan verder met Ordina in de wereld van Digital Services.

Mobile Developer

Ben jij Mobile Developer en snap jij vandaag al welke techniek overmorgen het verschil gaat maken? Laten we dan snel eens afspreken!

Open Data Consultant

Wil jij klanten van Ordina helpen bij het ontwerpen en realiseren van een open, informatie-georiënteerde architectuur en hen adviseren over de mogelijkheden die Linked Data biedt? Lees dan verder!

Oracle DBA

Ben jij die Senior Oracle DBA die alles weet van de Oracle Database en ook nog verstand heeft van performancetuning en Fusion Middleware?

Oracle SOA Consultant

Ga nu als Oracle SOA Consultant aan de slag met complexe vraagstukken bij opdrachtgevers die er toe doen!

Oracle Technisch Consultant

Ben jij dé Oracle Technisch Consultant die zich verder wil ontwikkelen? Wil je meebouwen aan robuuste ERP systemen en innovatieve cloudoplossingen voor grote klanten?

Pega Business Architect

Analyseren, ontwerpen en afstemmen zijn kerntaken van een business professional. Blink jij hierin uit met Pega kennis en ervaring? Kom dan bij RulesMatter!

Pega Professional

De ondernemende en leergierige unit RulesMatter! is constant op zoek naar nieuw Pega talent. Heb jij het in je om bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Pega System Architect (SA, SSA, LSA)

Wij zoeken mensen met pit, een tikkeltje eigenwijs en met de capaciteiten om complexe systemen te doorgronden en te ontwikkelen. Ben jij wie wij zoeken?

Project Management Officer

Als Project Management Officer (PMO) bij Ordina sta je aan de basis van het succesvol laten verlopen van een project of programma. Interesse? Lees dan snel verder.

Recruitment Business Partner

Geen dag is hetzelfde in het leven van een Recruitment Business Partner bij Ordina. Je schrikt niet van de pittige targets, maar ziet dat als een uitdaging! Krijg jij het "wow"gevoel, en is dit wat jij zoekt in een functie? Lees dan snel verder!

Recruitment Business Partner Noord

Geen dag is hetzelfde in het leven van een Recruitment Business Partner bij Ordina. Je schrikt niet van de pittige targets maar ziet dat als een uitdaging! Krijg jij het "wow"gevoel, en is dit wat jij zoekt in een functie? Lees dan verder!

SAP BI Consultant

Ben jij net als onze SAP BI Consultants een innovatiepartner pur sang? Weet jij als geen ander kansen te spotten die waarde toevoegen voor onze klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie? Reageer dan snel.

SAP EAM Consultant (senior)

Ben jij de hands-on SAP Enterprise Asset Manager Consultant die wij zoeken? En ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving waar veel ruimte wordt gegeven aan vernieuwing en ontwikkeling van Product Lifecyle Management applicaties, reageer dan snel!

SAP Finance Consultant (senior)

Wil jij als SAP Finance Consultant meewerken aan innovatieve projecten die klanten flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

SAP Integratie Consultant

Wil jij als SAP Integratie Consultant meewerken aan innovatieve projecten die klanten flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

SAP Logistics Consultant

Wil jij als SAP Logistics Consultant meewerken aan innovatieve projecten die de klant flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

SAP Solution Architect

Wil jij als SAP Solution Architect meewerken aan de meest innovatieve projecten die klanten flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

Scala Developer

De uitdaging? Meebouwen aan een nieuw Scala-huis, samenwerken met top Javanen, het verschil maken met de laatste technologieën, de ruimte krijgen voor jouw creatieve ideeën en onze community én klanten inspireren. Het startup-gevoel. Bij Ordina.

Security, Consultant Digitale Identiteit

Als oer-Nederlands bedrijf zijn we geregeld betrokken bij grote projecten. Projecten die maatschappelijk relevant en van belang zijn. En dat vraagt om scherpte van je.

SEO Specialist

Kun jij onze klanten zowel technisch als strategisch van de beste SEO-adviezen voorzien? Sta je graag op nummer 1 in de page ranking? Dan is Ordina de plek voor jou!

Software Architect

Agile & software ontwikkeling! Voor jou als Software Architect is dit de enige logische combinatie. Creëer jij met jouw visie en enthousiasme draagvlak bij onze klanten?

Software Architect (ProRail)

Ben jij de Software Architect, die samen met ons onze dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solution Architect

Als Solution Architect ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op conceptueel en/of technisch niveau uit te werken in één of meerdere architecturen en deze te (laten) realiseren in een werkende oplossing.

Solution Sales SAP (senior)

Wil je als Solution Sales SAP duidelijk het verschil maken, mooie projecten binnenhalen en bouwen aan een organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage .NET Software developer

Een stage of afstudeeropdracht uitvoeren op het gebied van software ontwikkeling bij Ordina betekent: samen jouw stageopdracht vormgeven, sparren met senior ontwikkelaars en architecten, nuttige ervaring opdoen én een leuke tijd. Doe je mee?

Stage Java & open source developer

Zit je midden in je studie of in het laatste jaar én ben jij klaar voor een stage waar je echt iets aan hebt voor later? Dat komt goed uit, want wij zoeken ambitieuze studenten met een passie voor Java.

Stage Marketing & Communicatie

Studeer jij Marketing en/of Communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende praktijkstage bij een vooruitstrevende ICT-dienstverlener? Ordina Academy biedt een stageplek waarin je je creativiteit kwijt kan.

Tech Campus

Clockwork gek? Echt wel. Gek op tech. Gek op creatie. Gek op strategie. En misschien wel gek op jou. We zijn ook gek dat we bijna iedereen aannemen, trouwens.

Test Professional - Regio Noord

Ordina is op zoek naar Test Professionals in de regio Groningen. Als tester met oog voor techniek die graag werkt in een innovatie omgeving ben je bij ons aan het juiste adres!

Testautomatiseerder

Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Is dit jouw visie op testautomatisering en is testautomatisering waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Virtual & Augmented Reality (lead) developer

Bij Ordina SMART Technologies maken we innovatie toepasbaar door de nieuwste technieken slim te combineren. SMART bestaat uit 30 enthousiaste collega's die met hun verscheidenheid aan achtergronden samen spraakmakende oplossingen ontwerpen en bouwen.

Web Analytics Specialist

Weet jij precies welk pad bezoekers volgen? Waar ze vandaan komen en waarover ze struikelen? Versterk ons team en zet web analytics in om onze klanten te helpen!

WebSphere Specialist

Als WebSphere Specialist ben je verantwoordelijk voor de technische inrichting en beheer van applicaties op WebSphere platformen.

Young Professional BPM

Ben jij bereidt om alles uit jezelf te halen? Wij bieden je die kans om in no-time een BPM Professional te worden. Durf jij het aan?

Young Professional Corporate Sourcer

Ben jij degene die talent wilt verbinden aan Ordina? Hou je niet van snel scoren, maar wil je gedegen een funnel opbouwen om zo bij te dragen aan de groeidoelstelling van Ordina? Kijk dan verder.

Young Professional Java

Wil jij opgeleid worden tot een succesvol Java Developer? En samen met een team van professionals een bijdrage leveren aan de technische realisatie van Java software ontwikkelingen? Dan is dit de baan voor jou!

Young Professional Project Management Officer

Heb jij als Young Professional een passie voor werken in projecten? Heb jij organisatie- en communicatietalent, ben je graag de zogenaamde spin in het web, beschik je over talent om te verbinden? Dan biedt Ordina een uitdagende startplek voor jou.

Young Professional Technisch ERP Consultant

Wil jij bedrijfsprocessen beter maken met ERP? Wil je meewerken aan innovatieve projecten die de klant flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.