VACATURES

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in ICT, Consulting of Business Solutions? Bekijk dan onderstaand onze vacatures! Geef je interessegebied aan, zodat we je vacatures kunnen laten zien die echt bij jou passen. Of het nu een technische ICT-vacature is, een vacature in projectmanagement of een vacature in Consulting, bij Ordina vinden we alle vakgebieden even interessant!

RESULTATEN

Sorteer:
1-132 van de 132 resultaten

Afstudeeropdracht Architectuur - Regio Noord

Volg jij een opleiding op HBO- of Universitair niveau in de richting Informatica? Of iets wat hier verdacht veel op lijkt? Dan hebben we bij Ordina interessante uitdagende afstudeeropdrachten voor je!

Afstudeeropdracht ERP Trends – Regio Noord

Samen duurzaam innoveren. Dat is hoe Ordina het doet. Dat betekent dat Ordina investeert in jong talent en afstudeerstages wil aanbieden waar je echt iets aan hebt in je carrière.

Afstudeeropdracht Testautomatisering - Regio Noord

Volg jij een opleiding op HBO- of Universitair niveau in de richting Informatica? Of iets wat hier verdacht veel op lijkt? Dan hebben we bij Ordina interessante uitdagende afstudeeropdrachten voor je!

Agile Analist

Als Agile Analist ben je letterlijk onderdeel van het dagelijkse proces bij onze klanten, de grotere organisaties van Nederland. Zo signaleer je kansen als eerste. Durf jij het aan om jezelf en de wereld om je heen continue te vernieuwen?

Agile Analist - Regio Noord

Wil jij de spin in het web zijn bij verandertrajecten? Sta jij vooraan als nieuwe ideeën uitgewerkt moeten worden? Ben je actief bezig met ontwikkelingen binnen het interessante vakgebied van Requirements Engineering? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Agile Coach

Ben jij een echte verbinder en in staat teams optimaal te laten presteren? Dan is de functie van Agile Coach misschien wel iets voor jou!

Agile Software Tester

Als Agile Software Tester weet je als geen ander wat het Test vak inhoudt. Je vindt het belangrijk om voorop te lopen als het gaat om technologie en innovatie. Wij bieden jouw de perfecte werkomgeving om je carrière nog verder te verdiepen!

Agile Software Tester - Regio Noord

Als Agile Software Tester weet je als geen ander wat het Test vak inhoudt. Je vindt het belangrijk om voorop te lopen als het gaat om technologie en innovatie. Wij bieden jouw de perfecte werkomgeving om je carrière nog verder te verdiepen!

Agile Transformation Consultant

Ben jij een echte verbinder en in staat teams optimaal te laten presteren? Dan is de functie van Transformation Consultant misschien wel iets voor jou!

ALM Consultant Microsoft

Binnen de toonaangevende unit Ordina Microsoft Solutions wordt Application Lifecycle Management als een belangrijk competence center voor de toekomst gezien.

Azure consultant

Ben jij de persoon die altijd voorop loopt in de Microsoft Azure oplossingen en wil jij hierin blijven doorgroeien, dan is de rol van Azure Consultant helemaal geknipt voor jou!

Blockchain Developer

Bij Ordina SMART Technologies maken we innovatie toepasbaar door nieuwste technieken slim te combineren. SMART bestaat uit 30 enthousiaste collega's die met hun verscheidenheid aan achtergronden samen spraakmakende oplossingen ontwerpen en bouwen.

Blueriq Business Engineer

Heb jij het in je om complexe uitdagingen te doorgronden. Je analyseert, ontwerpt en stemt af. Laat jij de klant op het puntje van zijn stoel zitten?

Blueriq Functional Architect

Zit het in je bloed om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te doorgronden? Laat jij aan onze klanten zien waarom 'rules do matter'? Kom dan bij RulesMatter!

Blueriq Professional

De ondernemende een leergierige unit RulesMatter! is constant op zoek naar nieuw Blueriq talent. Heb jij het in je om bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Blueriq Software Architect

Ben jij een doorgewinterde Software Architect met Blueriq ervaring? Dan zijn wij opzoek naar jou. Wij hebben alles in huis om jouw kennis uit te dagen.

Blueriq Software Developer

Mooie en vooral slimme applicaties. Dat is de kern van onze cultuur. Breng jij Blueriq kennis met je mee en ben jij een tikkeltje eigenwijs? Join the club.

Business Consultant Banking

De financiële sector staat doorlopend voor uitdagingen. Op het gebied van digitalisering en technologische innovatie zoals de blockchain, maar ook als het gaat om veranderende kaders vanuit wet- en regelgeving. Ben jij de Consultant die wij zoeken?

Business Intelligence Architect

Ben jij een ervaren Business Intelligence Architect en op zoek naar een functie, waar je nu eens écht alle ruimte krijgt voor jouw wensen? Reageer dan snel!

Business Intelligence Consultant

VisionWorks is op zoek naar sterke consultants die echt het verschil maken bij de klant. Ben jij die ambitieuze BI consultant met minimaal 2 jaar werkervaring en ben jij op zoek naar nieuwe uitdagingen met veel groeiperspectief?

Cloud Solution Architect

Jouw expertise van de Microsoft Cloud levert continue meerwaarde aan de klanten, maar ook aan je collega’s! Als onderdeel van ons team van Cloud professionals ben je in staat complexe projecten te begeleiden en is trainen/spreken je tweede natuur.

Cloud/DevOps Consultant

Ben jij die specialist die graag kennis deelt en die zijn eigen adviezen realiseert? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Cloud/DevOps Consultant bij Ordina Business Platform Services (BPS)!

Consultant Business ICT en Management

Heb je jouw sporen verdiend op het snijvlak van business en ICT en heb je een duidelijke visie op de wijze waarop trending topics als Cloud, DevOps en Agile Scrum zich verhouden tot een nauwere en snellere samenwerking tussen business en ICT?

Consultant Digital Marketing

Heb jij al meerdere jaren ervaring binnen Digital Marketing en wil onderdeel zijn van een top team? Wij bieden je de uitgelezen mogelijkheid om dit te doen binnen een heel gaaf team en bij hele mooie klanten!

Data Scientist

Ben jij een specialist in het analyseren van (big) data, met ruime ervaring in het ontwikkelen van voorspellende modellen? Dan is deze baan voor jou!

Developer C++ /.net

Bij Ordina SMART Technologies maken we innovatie toepasbaar door de nieuwste technieken te combineren. SMART bestaat uit 30 enthousiaste collega's die met hun verscheidenheid aan achtergronden samen spraakmakende oplossingen ontwerpen en bouwen.

DevOps Consultant

Vind jij dat DevOps meer mensenwerk is dan alleen een tool installeren? Is het jouw drive om met DevOps bezig te zijn, zodat de organisaties waarvoor je werkt effectief stappen kunnen zetten? Dan hebben wij bij Ordina een mooie rol voor je.

DevOps Engineer

Als ervaren DevOps Engineer snap jij de urgentie van continuous delivery en een goede samenwerking tussen business units in een Agile setting.

Drupal Developer

Ben jij een echte Problem Solver, laat jij je niet gek maken? Ben jij die Agile Drupal Developer waar de klant volledig op vertrouwt? Ontwikkel je dan verder met Ordina in de wereld van Digital Services.

ETL Specialist Informatica PowerCenter

Weet jij als Informatica Specialist echt het verschil te maken bij de klant? Ordina VisionWorks is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Informatica ETL specialist, die ook anderen weet te inspireren.

ETL Specialist Microsoft SSIS

Weet jij als Microsoft SSIS Specialist echt het verschil te maken bij de klant? Ordina VisionWorks is op zoek naar een ambitieuze en ervaren Microsoft SSIS ETL Specialist, die ook anderen weet te inspireren.

Finance Consultant Compliancy & Risk

Ben jij een echte compliance expert? Heb je daarbij ook altijd en scherp oog voor de toegevoegde waarde van je advies voor de eindgebruiker? Wordt dan Finance Consultant Compliancy & Risk bij Ordina!

Front-end Developer

Codestar zoekt vakinhoudelijke experts in functional en slimme samenwerking tussen Front-end Developers, topspelers in Scala, klanten en de rest van het agile team.

Front-end Developer Clockwork

Ben jij een creatieve front-end ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Functioneelbeheerder

Wil jij de schakel zijn tussen de Business en de ICT-afdeling en weet jij hierin de juiste vertaalslag te maken?

GEO-ICT Architect

Kom jij ICT op de kaart zetten bij Ordina GEO-ICT en weet jij als architect de juiste keuzes te maken?

GEO-ICT Consultant

Navigeer jij onze klanten naar de juiste GEO-ICT oplossing en ken jij ESRI als je broekzak?

GEO-ICT DevOps Engineer

Is het vergroten van slagkracht jou point of interest en is automatiseren jouw tweede natuur?

GEO-ICT Esri Developer

Bereik je bestemming bij Ordina met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit met GEO-ICT?

GEO-ICT Spatial ETL Developer

Weet jij data op het juiste spoor te zetten met FME, Python en SQL? Zet dan vandaag de wissel om en kom bij Ordina!

Hippo Developer

Ben jij een echte Problem Solver, laat jij je niet gek maken? Ben jij die Agile Hippo Developer waar de klant volledig op vertrouwt? Ontwikkel je dan verder met Ordina in de wereld van Digital Services.

Java Developer Maatwerk Software

Hou jij van variatie in je werkzaamheden en je klanten? Heb je ook ervaring met en heb je code kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wordt dan Developer Maatwerk Software bij Ordina!

Java EE Architect

Ben jij de Java EE Architect, die samen met ons onze dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

JD Edwards Managing Consultant

Ben jij de verbinder die als JD Edwards Managing Consultant bij Ordina direct verantwoordelijk aan durft te nemen? Spot jij de kansen en neem jij de leiding?

Junior PHP Developer

Inmiddels een flinke ervaring met PHP development opgedaan en wil je uitgroeien tot specialist in CMS-systemen? Dan hebben we bij Ordina een mooie job voor je

Junior Scala Developer

Codestar is op zoek naar een Scala talent voor ons Greenfield project in de haven van Rotterdam.

Ketenbeheerder

Ketenbeheerder bij Ordina? Jij bent de schakel tussen de Business en IT bij onze klanten.

Liferay Developer

Wat je als Liferay Developer doet, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Wij waarderen jouw vakmanschap en begrijpen jouw werkterrein, uitdagingen en drijfveren. Kom jij je bij ons verder ontwikkelen?

Linked Data Engineer

Waarom Linked Data Engineer @ Ordina? Je hebt een passie voor kwalitatieve data voor besluitvorming en wilt dagelijks genieten van complexe vraagstukken m.b.t. toegankelijk krijgen van zeer diverse type datasets. #BOLD #BIG #OPEN #LINKED #DATA

Linux Specialist

Ben jij die Linux Specialist met RHCE certificering die ons team komt versterken? Of heb je deze mooie certificering nog niet, maar wil je die graag behalen? Lees dan snel verder.

Marketing Intelligence Consultant

WANTED: Marketing Intelligence Wizard. Jij beheerst de ongekende kracht van Marketing Intelligence! Jij weet marketinginspanningen in verschillende kanalen te beoordelen en om te toveren in kansen die benut worden! ... daarom is dit dé job voor jou!

Medewerker Sales Support Public

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als Medewerker Sales Support Public? Voor de Commercie afdeling van Ordina zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een Medewerker Sales Support Public. Is je interesse gewekt? Lees snel verder!

Medior Angular Frontend Developer

Ben jij een creatieve frontend ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Medior Java Developer

Alle ruimte voor jouw ideeën. Jouw ontwikkeling. Jouw persoonlijkheid. Jouw vakmanschap. Jouw wensen. Dat is werken met Java bij Ordina. Doe je mee?

Medior React Frontend Developer

Ben jij een creatieve frontend ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Network Consultant

Ben jij die specialist die graag kennis deelt en vervolgens zijn eigen adviezen realiseert? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Network Consultant bij Ordina Business Platform Services (BPS)!

Oracle Technisch Consultant

Ben jij dé Oracle Technisch Consultant die zich verder wil ontwikkelen? Wil je meebouwen aan robuuste ERP systemen en innovatieve cloudoplossingen voor grote klanten?

Pega Business Architect

Analyseren, ontwerpen en afstemmen zijn kerntaken van een business professional. Blink jij hierin uit met Pega kennis en ervaring? Kom dan bij RulesMatter!

Pega Professional

De ondernemende en leergierige unit RulesMatter! is constant op zoek naar nieuw Pega talent. Heb jij het in je om bedrijfsprocessen te optimaliseren?

Pega System Architect (SA, SSA, LSA)

Wij zoeken mensen met pit, een tikkeltje eigenwijs en met de capaciteiten om complexe systemen te doorgronden en te ontwikkelen. Ben jij wie wij zoeken?

Principal Developer Java

Ben jij de Lead Developer Java, die het leuk vindt trends te signaleren en deel uit te maken van een dynamische community? Maak de sprong in je carrière en kom werken bij de nummer 1 in Java!

Privacy Consultant

Ben jij een energieke aanpakker die kritisch & doortastend is? Heb je kennis op het gebied van privacy? Lees dan verder!

Project Management Officer

Als Project Management Officer (PMO) bij Ordina sta je aan de basis van het succesvol laten verlopen van een project of programma. Interesse? Lees dan snel verder.

Quintiq Consultant

Wil jij een belangrijk onderdeel zijn van de Ordina SCO team die topspeler is op het gebied van planningsoplossingen?

SAP Basis Consultant

Wil jij als Basis consultant meewerken aan de meest innovatieve projecten die de klant flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

SAP BI Consultant

Ben jij net als onze BI Consultants een innovatiepartner pur sang? Weet jij als geen ander kansen te spotten die waarde toevoegen voor onze klanten in de financiële sector, zorg, overheid en industrie? Reageer dan snel.

SAP Developer

Dé mogelijkheid voor een SAP Developer die op zoek is naar uitdaging en doorgroeimogelijkheden!

SAP EAM Consultant (senior)

Ben jij de hands-on Enterprise Asset Manager Consultant die wij zoeken? En ben jij op zoek naar een uitdagende omgeving waar veel ruimte wordt gegeven aan vernieuwing en ontwikkeling van Product Lifecyle Management applicaties, reageer dan snel!

SAP Integration Consultant

Wil jij als Integration Consultant meewerken aan innovatieve projecten die klanten flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

SAP Solution Architect

Wil jij als Solution Architect meewerken aan de meest innovatieve projecten die klanten flexibiliteit en meerwaarde geven? Neem dan snel contact met ons op.

Scala Developer

Codestar is op zoek naar een Scala talent voor ons Greenfield project in de haven van Rotterdam.

Senior Accountmanager Banken

Toegevoegde waarde leveren aan de grote banken in Nederland? Een functie waarin je je eigen koers bepaalt? Passie, focus en discipline? Dit zijn belangrijke onderdelen in het dagelijks werk van een Senior Accountmanager Banken bij Ordina.

Senior Angular Frontend Developer

Ben jij een creatieve frontend ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Senior React Frontend Developer

Ben jij een creatieve frontend ontwikkelaar met passie voor je werk? Dan kun je bij Clockwork heel succesvol worden. We kijken graag met je naar de mogelijkheden!

Software Architect (ProRail)

Ben jij de Software Architect, die samen met ons onze dienstverlening naar een hoger niveau wil brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solution Architect

Als Solution Architect ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op conceptueel en/of technisch niveau uit te werken in één of meerdere architecturen en deze te (laten) realiseren in een werkende oplossing.

Stage .NET Software developer

Een stage of afstudeeropdracht uitvoeren op het gebied van software ontwikkeling bij Ordina betekent: samen jouw stageopdracht vormgeven, sparren met senior ontwikkelaars en architecten, nuttige ervaring opdoen én een leuke tijd. Doe je mee?

Stage Java & open source developer

Zit je midden in je studie of in het laatste jaar én ben jij klaar voor een stage waar je echt iets aan hebt voor later? Dat komt goed uit, want wij zoeken ambitieuze studenten met een passie voor Java.

Technical Oracle Apps Consultant

Wil jij als Technical Oracle Apps Consultant onderdeel zijn van een leuk team van 5 mensen en verantwoordelijk zijn voor beheer en uitdagende projecten? Solliciteer dan direct!

Testautomatiseerder

Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Is dit jouw visie op testautomatisering en is testautomatisering waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Testautomatiseerder - Regio Noord

Niet omdat het kan, maar omdat het moet. Is dit jouw visie op testautomatisering en is testautomatisering waar jouw hart sneller van gaat kloppen?

Virtualization Consultant

Spreekt de combinatie van techniek en advies je aan? Ben je bereid te blijven investeren in kennis? Help jij onze klanten graag verder bij het optimaliseren van hun productiviteit in digitale werkomgevingen? Dan zoeken wij jou!

Young Professional .NET developer

Intensieve training, grote bedrijven van binnen zien, innoverende software bouwen, enthousiaste ambitieuze collega’s, een knallende start van je carrière en onbetaalbare herinneringen. Ben jij er klaar voor?

Young Professional BPM

Ben jij bereid om alles uit jezelf te halen? Wij bieden je die kans om in no-time een BPM Professional te worden. Durf jij het aan?

Young Professional Java

Wil jij opgeleid worden tot een succesvol Java Developer? En samen met een team van professionals een bijdrage leveren aan de technische realisatie van Java software ontwikkelingen? Dan is dit de baan voor jou!

Young Professional Mendix Consultant

IT Carrière starten? Bedrijfsapplicaties en apps ontwikkelen zonder programmeur te zijn? Wordt Young Professional Consultant bij Ordina Digital Services! Een nieuwe klas zal begin 2018 starten.

Young Professional Programma (Traineeship)

Ben jij klaar voor een knallende start van je carrière? Binnen ons Young Professional Programma volg je trainingen, neem je een kijkje in de keuken van grote bedrijven en bouw je innoverende software!

Young Professional Tester

Spot jij razendsnel bugs in software én kun je op 1 april aan de slag? Dan bieden wij je de kans om het tweejarige Young Professional Programma te volgen.

Zorg Consultant

We zijn op zoek naar collega Zorg Consultants om ons team te versterken en onze marktpositie nóg verder te verstevigen.