Gert-Jan van Meer Manager Corporate Recruitment +31 (0)30 663 7000

Top Employer ICT

Ook werken bij een werkgever
die goed voor je zorgt?

In 2016 is Ordina voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot Top Employer ICT. Deze certificering is een prachtige erkenning van de aandacht die we als werkgever besteden aan de ontwikkeling, de betrokkenheid en het werkplezier van onze medewerkers.

We zijn geselecteerd op basis van een goede score op arbeidsvoorwaarden, training & ontwikkeling, carrièremogelijkheden, cultuurmanagement en innovatie. Voorbeelden hiervan zijn onze eigen Ordina Academy met veelal eigen docenten en een zeer uitgebreid trainingsaanbod, Ordina Prevent met eigen arts en fysiotherapeut ten behoeve van het welzijn van onze medewerkers, persoonlijke ontwikkel- en carrièrepaden en units specifiek gericht op innovatie, zoals de unit SMART, die zich bezig houdt met wearables, sensoring en augmented reality.


Top Employer ICT Contact Neem contact op met Gert-Jan van Meer

Meer weten?

Top Employers Institute onderscheidt organisaties die uitstekend presteren op het gebied van werkgeverschap en doet dit op basis van onafhankelijk onderzoek. Meer lezen over het onderzoek van Top Employers en de certificering van Ordina? Klik hier.

Het onderzoek geeft heldere inzichten in onze gehele HR-cyclus. Naast dat dit ons laat zien waar we in uitblinken, leert dit ons ook waar we nog kunnen optimaliseren. Zo streven we er continue naar om zo goed mogelijk voor onze medewerkers te zorgen.