Wouter de Kort

Ik ben begonnen met programmeren en nooit meer gestopt


Wouter de Kort

Testimonial

Toen ik zeven was kwam mijn vader met onze eerste computer thuis. Vanaf dat moment ben ik begonnen met programmeren en nooit meer gestopt. Ondertussen heb ik diverse boeken geschreven en vind ik het leuk om regelmatig presentaties te geven over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling. 

Die liefde voor computers heeft er nu voor gezorgd dat ik sinds 1 september bij Ordina werk. Ik ben werkzaam bij de Microsoft unit als consultant en architect. Ordina geeft mij het gevoel gewaardeerd te zijn. Dit wordt getoond in goede arbeidsvoorwaarden, maar ook in de vrijheid die Ordina geeft. Ik heb de mogelijkheid om zelf aan te geven wat voor soort opdrachten ik zoek. Ook voor andere initiatieven, zoals het schrijven van artikelen en het geven van lezingen krijg ik alle ruimte.

De sfeer binnen Ordina past dan ook goed bij mij. We zijn een groot bedrijf met een professionele instelling. Toch heb ik wel direct contact met mijn manager en heb ik niet het gevoel zomaar één van de velen te zijn. Ik werk hier nog maar kort, maar ik kan Ordina zeker aanbevelen.