Gertjan van het Hof Solution Architect +31(0)630343714

Gertjan van 't Hof

Geef mij maar een lekkere complexe opdracht met ruimte voor innovatie

Gertjan van 't Hof Contact Neem contact op met Gertjan van het Hof

Testimonial

Vorig jaar ben ik naar de Oracle OpenWorld geweest in San Francisco. Een megaconferentie die meer dan 40.000 bezoekers trekt. De onderwerpen die tijdens deze conferentie aan bod komen, zijn net zo divers als de software van Oracle: van databases naar middleware, van enterprise resource planning naar business intelligence software. Daar kreeg ik veel energie en inspiratie van.

Kick
Momenteel werk ik hard aan het vormgeven van een Oracle Fusion Middleware-unit. Ik doe er alles aan om hier een succes van te maken. De huidige tijd vraagt om creativiteit. Door slim om te gaan met het opleidingsbudget zijn we in staat om een grote groep collega’s op te leiden in nieuwe Oracle- en SOA-technologieën. Dat geeft me echt een kick.

Out-of-the-box-denken
Het out-of-the-box-denken mag binnen Ordina nog wel wat sterker ontwikkeld worden, vind ik. Toch voel ik me hier helemaal op mijn plek. Vooral omdat ik lekker innovatief kan zijn met collega’s.

Ontwerpen architectuur
Zo heb ik voor de Kamer van Koophandel de architectuur ontworpen die de diverse legacy-systemen helpt aansluiten op Oracle e-Business Suite. Daarop voortbouwend heb ik ze geadviseerd hoe service oriented architecture (SOA) het beste ingezet kan worden. Het was een hele toer om de klant bewust te maken van de verregaande impact van SOA op de organisatie en IT, maar het is gelukt.