Erik Stoel

Ordina is uniek in het concreet maken van haar waardering voor onze expertise

Erik Stoel

Testimonial

Ik heb in mijn carrière meerdere werkgevers gezien, die zullen beamen dat vakinhoudelijke experts cruciaal zijn voor hun succes. Het maakt Ordina uniek dat zij die waardering voor onze expertise ook echt concreet maakt. Niet alleen in arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot zelfontplooiing. Maar vooral ook via de investeringen, die ze ondanks de economische zware tijden, toch doet in de Siebel-unit. Ik ben echt apetrots, dat wij nog steeds kunnen en mogen groeien.

Heldere positionering
Siebel heeft een heldere positionering, naast de andere ERP- en maatwerkoplossingen, die Ordina ook biedt. Onze collega’s van Commercie en Architectuur tonen veel interesse in de manier waarop zij Siebel kunnen inzetten voor oplossingen bij de klant. Een goed voorbeeld is het Overheid 3.0-concept, waar Siebel een prominente rol speelt als Case Management-tool.

Beste uit zichzelf halen
Omdat hier mensen werken, die minstens zo gedreven zijn als ikzelf, heb ik na een korte zijstap van anderhalf jaar opnieuw bewust voor Ordina gekozen. Het is goed om weer omringd te zijn door mensen die het beste halen uit zichzelf. En als geen ander de mogelijkheden die de technologie ons biedt, weten te benutten. Stuk voor stuk, putten mijn collega’s en ik onze inspiratie uit onze klanten. Simpelweg door hun uitdagingen tot de onze maken.

Spraakmakende projecten
Mijn energie haal ik dan ook uit de samenwerking met mijn klanten en collega’s. En uit het plezier dat ik beleef van het werken aan spraakmakende projecten. Zoals bijvoorbeeld INDiGO voor de Immigratie- en Naturalisatiedienst. De uitdaging van ons vak is om de complexiteit van alledag terug te brengen tot de essentie en te streven naar zo eenvoudig mogelijke oplossingen.