Claudia van Zanten

Ik ben een terugkomer: de klik met Ordina was er gelijk weer!

Claudia van Zanten

Testimonial

Ik ben een terugkomer! Drie jaar geleden heb ik een pauze ingelast in mijn carrière. Ik werkte al acht jaar voor Ordina en was in korte tijd moeder van twee kinderen geworden. Ik heb toen de bewuste keuze gemaakt om mij te bezinnen op de toekomst en voor mijn gezin een stevige basis te leggen. Dat is gelukt.

Het begon al eerder te kriebelen, toch heb ik gewacht tot beide kinderen naar school gingen en we verhuisd waren van het Westen naar ons droomstekje in Groningen. Ik maakte eerst maar eens een LinkedIn-pagina en de allereerste die linkte was een oud-collega van Ordina! Hij vertelde hoe het ging bij Ordina en raadde me aan om een kopje koffie te gaan drinken op het kantoor van Ordina in Groningen. 

Ik hoorde heel positieve berichten over het bedrijf. Het ondernemerschap is sinds de bestuurswisseling helemaal terug. De klik was er ook meteen weer. Ik ben nog wel gaan praten bij andere bedrijven, maar de energie was nergens zo sterk als bij Ordina. Het leek me dus wel een goed plan om weer naar het oude nest terug te keren. Per 1 januari 2013 ben ik weer in dienst: bij VisionWorks als business intelligence consultant.