Testimonials

Ordinezen aan het woord

Natuurlijk kunnen we hier vertellen dat Ordina een fantastisch bedrijf is om voor te werken, maar dat doen we niet. Dat laten we liever over aan onze collega's. Die kunnen dat namelijk veel beter. Onze Ordinezen hebben ieder hun eigen verhaal waarom ze bij Ordina werken en waarom Ordina volgens hun een unieke werkgever is.

Testimonials

Gertjan van 't Hof

Vorig jaar ben ik naar de Oracle OpenWorld geweest in San Francisco. Een megaconferentie die meer dan 40.000 bezoekers trekt. De onderwerpen die tijdens deze conferentie aan bod komen, zijn net zo divers als de software van Oracle: van databases naar middleware, van enterprise resource planning naar business intelligence software. Daar kreeg ik veel energie en inspiratie van.

Lees meer

Gin Cheng

Waarom Ordina?

Ordina is een groot bedrijf, maar met een informele cultuur. Er wordt open naar elkaar gecommuniceerd. Er zijn verschillende trainingen die Ordina aanbiedt. Regelmatig worden er interessante kennissessies en informele bijeenkomsten georganiseerd door eigen professionals.  

 

 

Lees meer

Klaas van de Gevel

Waarom Ordina?

Agile is een teamsport, met testen alleen ben je nog niet agile. Bij Ordina vorm je een team met ontwikkelaars, analisten en beheerders en werk je samen aan een mooi product. Dat is waarom ik juist voor Ordina heb gekozen.

 


Lees meer

Wouter de Kort

Toen ik zeven was kwam mijn vader met onze eerste computer thuis. Vanaf dat moment ben ik begonnen met programmeren en nooit meer gestopt. Ondertussen heb ik diverse boeken geschreven en vind ik het leuk om regelmatig presentaties te geven over alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling.

Die liefde voor computers heeft er nu voor gezorgd dat ik sinds 1 september bij Ordina werk. Ik ben werkzaam bij de Microsoft unit als consultant en architect. Ordina geeft mij het gevoel gewaardeerd te zijn. Dit wordt getoond in goede arbeidsvoorwaarden, maar ook in de vrijheid die Ordina geeft.

Lees meer

Ahmed Aziz

Trots op…

Als je de top wil bereiken binnen jouw carrière en een top Java developer wil worden, dan is Ordina the place to be. De persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers staat centraal bij Ordina. Het hele jaar door organiseert Ordina cursussen over Java en sessies over Java frameworks.

Lees meer

Claudia van Zanten

Ik ben een terugkomer! Drie jaar geleden heb ik een pauze ingelast in mijn carrière. Ik werkte al acht jaar voor Ordina en was in korte tijd moeder van twee kinderen geworden. Ik heb toen de bewuste keuze gemaakt om mij te bezinnen op de toekomst en voor mijn gezin een stevige basis te leggen. Dat is gelukt. 

Lees meer

Erik Stoel

Ik heb in mijn carrière meerdere werkgevers gezien, die zullen beamen dat vakinhoudelijke experts cruciaal zijn voor hun succes. Het maakt Ordina uniek dat zij die waardering voor onze expertise ook echt concreet maakt. Niet alleen in arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot zelfontplooiing. Maar vooral ook via de investeringen, die ze ondanks de economische zware tijden, toch doet in de Siebel-unit. Ik ben echt apetrots, dat we nog steeds kunnen en mogen groeien.

Lees meer

Anko Tijman

Als klein jongentje wilde ik graag fotograaf worden, maar al snel bleek dat ik meer talent voor muziek bezat. Met die passie ben ik naar het conservatorium gegaan. Na mijn opleiding heb ik een zes weken durende training gevolgd in het testen van software. Nu verdien ik mijn brood met mijn nieuwe passie: agile testen. En in mijn vrije tijd speel ik piano bij een big band. Mijn beide hersenhelften én passies zijn zo goed in evenwicht.

Lees meer