Solliciteren bij Ordina

Dit is wat je te wachten staat

Solliciteren is best spannend. Zeker als je nog studeert of op zoek bent naar je eerste baan. We vinden het daarom belangrijk dat je als Young Professional weet wat je te wachten staat als je bij ons solliciteert. Je steekt tijd en energie in je sollicitatie. Je doet je best om jezelf zo goed mogelijk te presenteren. Dan mag je van een werkgever ook verwachten dat je sollicitatie met zorg behandeld wordt. En natuurlijk dat je vlot een reactie ontvangt. Bij Ordina begrijpen we dat en voor ons is daarom iedere kennismaking even bijzonder!

                                                                             

Solliciteren op jouw droombaan

Solliciteren begint met het selecteren van de vacature, die je het beste bij jou past. Heb je vragen over de vacature, dan kun je altijd contact opnemen met ons.  Om een goed beeld van je krijgen helpt een heldere motivatiebrief en volledig CV zeker.

Onze ontmoeting

Nadat je hebt gesolliciteerd naar een Young Professional-vacature bij Ordina bekijkt een van onze recruiters jouw sollicitatie. Sluit jouw profiel voldoende aan, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. We plannen dan ook een eerste gesprek met je in bij een specifiek bedrijfsonderdeel. Zo krijg je meteen een kijkje in de keuken van Ordina.

Online assessment

Voordat je op gesprek komt, vragen we je wel eerst om ons online assessment succesvol af te ronden. Deze test mag je thuis in alle rust maken en wanneer het jou uitkomt. Zijn zowel de test als het gesprek daarna positief, dan gaan we alles in orde maken om jou snel te laten starten! 

 

Solliciteren bij Ordina