GEO ICT

Onze mensen bij GEO ICT

Bij de GEO-ICT unit is kwaliteit, ervaring en expertise de basis voor de dienstverlening. Dit vullen we in met individuele certificeringen voor medewerkers en formele partnership met de relevante partijen zoals ESRI, Oracle en Microsoft. De GEO-ICT unit is sterk aan het groeien. We werken landelijk van uit Nieuwegein en Groningen.

 

Harco de Jager

   


 

Ik ben Harco de Jager en werkzaam als Business Unit Manager Ordina Software Development in Groningen. Ik stuur vanuit mijn rol het software ontwikkelteam aan en ben verantwoordelijk voor de vakgebieden Java, Microsoft en GEO-ICT.

Guus Klaas

   


 

Mijn naam is Guus Klaas en ik  ben senior GEO-ICT consultant. Mijn expertise ligt in het technische GIS-domein. Mijn collega’s noemen me ook wel het technische geweten van de afdeling. Het overtuigen van klanten vind ik een sport en uit het overbrengen van mijn kennis op collega’s haal ik voldoening. Ik geef regelmatig gastcolleges en ben ook vaak betrokken in het werving en selectietraject. Je kunt je werk hier zo divers maken als je zelf wilt!


Gert-Jan van der Weijden

   


 

Ik ben Gert-Jan van der Weijden en T-shaped GIS specialist en adviseur, met oog, oor en hart voor communicatie. Ik richt me op samenwerking en daarom interesseren de drijfveren van mensen en organisaties me zo. Mijn motto: Eén heldere vraag is meer waard dan duizend overbodige antwoorden.

Melissa Zwaan

   


 

Mijn naam is Melissa. Ik ben per september 2014 gestart als Young Professional GEO-ICT Consultant. Mijn achtergrond ligt in de basis in aardrijkskunde. Mijn Master behaalde ik aan de universiteit van Amsterdam waar ik ruimtelijk heb leren programmeren en veel ruimtelijke data heb geanalyseerd. Het Young Professional traject heb ik inmiddels met succes doorlopen. Nu ben ik ingezet bij de Provincie Noord-Holland; een uitdagende job, waarin ik veel werk met ESRI producten.