Brenda Reenders Arbeidsmarkt- communicatiespecialist +31(0)629560321

Over de campagne

Je bent wat je bijdraagt
Bèta’s met een gamma-randje

Je bijdrage leveren aan anderen. Door je passie te volgen, je talent in te zetten en je expertise te delen. Door samen te bouwen aan een nieuwe wereld, waarin in ICT mensen verder helpt. Daar geloven wij in. Wat draag jij daar aan bij?

Kijk op www.jebentwatjebijdraagt.nl

Over de campagne Contact Neem contact op met Brenda Reenders

ICT die voor mensen werkt

Hoe meer de wereld verandert, hoe groter de rol van ICT wordt. Technologie humaniseert en komt meer en meer in dienst van de gebruiker te staan. Bij Ordina geloven we dat de oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken in ICT te vinden zijn. Daarom zetten we ons in voor duurzame, betrouwbare oplossingen. ICT die voor mensen werkt.

Je bent wat je bijdraagt

Verder kijken dan techniek

Met ruim 2.900 werknemers is Ordina de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux. We zijn actief in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Dat vraagt om mensen die net zo betrokken en ondernemend zijn als wijzelf. Mensen die verder kijken dan de techniek. Bij Ordina ben je meer dan een ICT-er, je bent wat je bijdraagt. Wij bieden je de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien en onze visie op jouw manier in te vullen. Ben jij die bèta met een gamma-randje? Dan biedt Ordina je de mogelijkheid om samen met ons te werken aan ICT die het verschil maakt. ICT voor mensen.