Het Young Professional Programma

Onze starters
in de Young Professional klas

Als starter bij Ordina maak je deel uit van het Young Professional Programma. Je volgt dit programma in een zogenaamd 'klasje' met maximaal 10 andere young professionals. Dit Ordina-brede programma bestaat zowel uit vakinhoudelijke trainingen en certificaten als uit intervisie en ontwikkeling van sociale en communicatieve vaardigheden.


 

Introductiefase

Het programma begint altijd met een introductiefase van 6 tot 8 weken. In deze fase gaan jullie samen intensief aan de slag met jullie kersverse specialisme en krijgen jullie veel persoonlijke aandacht en trainingen van onze seniors en specialisten.

Ontwikkeling tot inhoudelijk expert

Het exacte programma verschilt uiteraard iets per expertise, maar in de basis komt het erop neer dat je in twee jaar een grote hoeveelheid trainingen aangeboden krijgt en vooral ook praktisch aan de slag gaat. Het idee is altijd om je snel een inhoudelijk expert te maken in jouw expertise, je op een mooi project te krijgen en je supersnel te laten groeien.

Ordina Academy

De trainingsmogelijkheden aan onze eigen Ordina Academy zijn zeer uitgebreid. Niet alleen als young professional, maar ook als je straks een ervaren professional bent. Want ook dan is het belangrijk om je continu te blijven ontwikkelen. De Ordina Academy bestaat grotendeels uit eigen trainers van Ordina. Een goed voorbeeld van voor en door Ordinezen!

Het Young Professional Programma