Jong Ordina:

Hét netwerk voor de jonge ordinees

JongOrdina is het jongerenplatform van Ordina. Een dynamische community waar onze jonge medewerkers elkaar ontmoeten, elkaar helpen in de ontwikkeling van hun carrière en natuurlijk samen veel plezier hebben!

Door middel van sportieve activiteiten, kennissessies en sociale evenementen verbindt JongOrdina niet alleen de ruim 700 Jong Ordinezen met elkaar, maar ook Young Professionals buiten de organisatie. JongOrdina is opgericht in 2007 en onderdeel van het ICA-netwerk. ICA vertegenwoordigt ruim vijftig bedrijfsjongerenverenigingen van topwerkgevers uit heel Nederland.

Jouw netwerk

Met al haar activiteiten biedt JongOrdina een groot en handig platform om je collega’s te leren kennen, te netwerken, nieuwe kennis op te doen of simpelweg om leuke dingen te doen. Veel van de activiteiten van JongOrdina zijn kosteloos of worden aangeboden met een beperkte eigen bijdrage.

Kennis & ontwikkeling

Onze organisatie draait om mensen en hun ontwikkeling. Naast alle trainingen, opleidingen en workshops die vanuit de organisatie gefaciliteerd worden, organiseert JongOrdina speciaal voor jou activiteiten waardoor je groeit in je ontwikkeling. Of dat nu een workshop debatteren is of een kennissessie Digitale Transformatie.

Sportief & Fun

Bij een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning voel je je goed. Daarom organiseren we volop sportieve en sociale activiteiten. Een greep uit onze sportieve activiteiten: bootcamp, voetbaltoernooi, boulderen, hockey & roeien. En voor ontspanning kun je je op ons jaarlijkse strandfeest helemaal uitleven!

 

Jong Ordina: