In gesprek met

de mens achter de job

Wat doe je nu echt als Java Developer, Informatieanalist of Technisch Tester bij Ordina? Onze mensen kunnen dat als geen ander vertellen.

In onderstaande interviews kom je meer te weten over de professionele en persoonlijke passies van onze collega’s. Waar komt hun liefde voor IT vandaan? Welke projecten vonden ze het leukst en hoe ziet hun werkdag bij Ordina eruit? En wat doen zij eigenlijk naast het werk?

Sebastiaan Lichtenberg

Per 1 september ben ik gestart bij Ordina, maar inmiddels ben ik nu zo’n 3 jaar actief als tester. Via een tussenpersoon ben ik benaderd om een keer koffie te drinken bij Ordina. Lees meer over Sebastiaan.

Patrick van ’t Hul

Mijn naam is Patrick van 't Hul en ik ben technisch Oracle Applicatie en database consultant. Ik combineer een sterk analytisch vermogen met de nodige assertiviteit waardoor ik snel kan schakelen in grote applicatielandschappen. Lees meer.

Mirjam den Boon

Ik ben Mirjam den Boon en werk als Functioneel eBS Consultant bij de Oracle beheerunit. We werken in kleine teams met collega's van verschillende disciplines en dat bevalt me erg goed. Lees meer.

In gesprek met