Brenda Reenders Arbeidsmarkt- communicatiespecialist +31(0)629560321

De eerste Hackatrain ooit in Nederland

Ordina neemt 20 studenten mee
Naar Tech Open Air in Berlijn!

Met Ordina naar Berlijns Festival Tech Open Air, terwijl je onderweg samen met marketeers, developers en designers meedoet aan de eerste Hackatrain ooit in Nederland! Hoe gaaf is dat?

De eerste Hackatrain ooit in Nederland Contact Neem contact op met Brenda Reenders

Naar Tech Open Air in de Hackatrain

De eerste Nederlandse Hackatrain vertrekt op 14 juli 2015 vanuit Amsterdam. Het eindstation van deze unieke “hackathon” per trein is het driedaagse technologiefestival Tech Open Air in Berlijn waar muziek, tech en kunst samenkomen.

Een bijzondere en onvergetelijke ervaring, waarbij teams van circa drie deelnemers geschiedenis gaan schrijven gedurende deze uitdagende reis. Je ontmoet andere techies, developers, marketeers en designers waarmee jij onder tijdsdruk met een gedegen oplossing moet komen voor een business case van de NS. Tijdens de reis zijn er consultants van Ordina beschikbaar voor begeleiding.

De beste innovatieve oplossingen die ontstaan tijdens de 6,5 uur durende treinreis van Amsterdam naar Berlijn worden door een vakjury op innovatie, creativiteit en haalbaarheid beoordeeld. De winnaars krijgen een round-trip Europese treinkaart.

Hackatrain banner

Winactie gesloten: winnaars bekend!

Ordina heeft 20 exclusieve tickets verloot voor de Hackatrain en Tech Open Air aan talentvolle technische IT-studenten. Wij zijn op zoek gegaan naar studenten die met hun technische kennis tot een creatieve en innovatieve oplossing kunnen komen voor de uitdagende business case. Deze studenten hebben ons op originele wijze laten weten waarom juist zij diè innovatieve denkers zijn die we niet kunnen missen op de Hackatrain.

Inmiddels is de deadline van de winactie verstreken en zijn de winnaars bekend! Zij zullen elkaar en andere deelnemers aan de Hackatrain ontmoeten op de feestelijke pre-gathering op 29 juni bij Ordina in Nieuwegein.

Op www.hackatrain.nl vind je meer informatie over dit exclusieve event.

Op www.toaberlin.com vind je meer informatie over het Berlijnse festival Tech Open Air.