Werken in jouw regio?

Onze mensen in Groningen

Het managementteam van Ordina in Groningen stelt zich graag aan je voor.  Zo krijg je alvast een indruk van wie we zijn en waar we voor staan. Kennismaken komt van twee kanten en daarom zijn we ook erg benieuwd naar jou. Zie jij een interessante vacature in Groningen en kom je graag met ons in gesprek? Laat dan van je horen en solliciteer op een van onze vacatures

 

Harco de Jager

Mijn naam is Harco de Jager. Ik ben werkzaam als Business Unit Manager Ordina Software Development in Groningen. Het software ontwikkelteam wordt door mij aangestuurd en hiermee ben ik verantwoordelijk voor de vakgebieden Java, Microsoft en GEO-ICT. Mensen en organisaties bind ik het liefst aan Ordina vanuit enthousiasme en vakinhoud. Een sterke focus op groei, daar geloof ik in.

 

Sybrand Houtsma

Ik ben Sybrand Houtsma en als Business Unit Manager Testing verantwoordelijk voor de Noordelijke populatie Software Testers. In de 15 jaar die ik bij Ordina werk heb ik in heel diverse technische units een bijdrage mogen leveren. Vanuit de techniek, vanuit mijn rol als manager. Dit maakt mijn gesprekken met klanten en kandidaten heel boeiend. Mijn enthousiasme voor het vak is door de jaren heen alleen maar gegroeid. En zal ook zeker altijd blijven!

 

Hillebrand Meijer

 Mijn naam is Hillebrand Meijer; Business Unit Manager van van RulesMatter! Binnen deze unit houden wij ons bezig met Business Process Management en Dynamic Case Management. RulesMatter! is een actieve club waarin we niet alleen mensen selecteren op hun kennis en ervaring. We kijken ook sterk naar een ondernemende houding en zoals we zeggen: je moet een ‘tikkeltje eigenwijs’ zijn. We geloven in mensen en met deze mensen durven we het verschil te maken. We gaan er dan ook voor om kennisleider in Nederland te worden op gebied van kennis- en regeltechnologie.