EVENEMENT

Open Avond Masterclass Java voor Software Testers

8 september 2016 - 17:00 tot 22:00
- Ordina Nieuwegein
Schrijf u direct in

Ontdek alles over de Masterclass Java voor Software Testers op onze Open Avond op donderdag 8 september bij Ordina in Nieuwegein!

Testers Java leren? Absoluut noodzakelijk. Maar ook leuk! Bij Ordina geloven we sterk in de mogelijkheden van DevOps en de rol van T-shaped professionals. Dit zijn professionals die naast testskills ook andere vaardigheden bezitten waarmee ze een bijdrage kunnen leveren aan het belangrijkste doel van het team: een continue stroom van waardevolle software opleveren.

Open avond Masterclass Java voor Software Testers

Experts met een multidisciplinair karakter, dat is waar het huidige digitale tijdperk om vraagt. Testers die ook bezig zijn met het business domein en de inrichting van omgevingen en tools. Testers die bevindingen kunnen traceren vanuit de programmatuur, over de oplossingsrichting kunnen sparren met ontwikkelaars én in sommige gevallen bevindingen zelf kunnen oplossen.

Bij Ordina Testing bieden wij onze Software Testers een Masterclass Java aan ter waarde van € 10.000,-. Een buitenkans waarmee je jezelf tot een duurzame professional kunt vormen. In een periode van ongeveer een jaar ga je in een klas van maximaal twaalf personen aan de slag met alle facetten van Java.

Wil je meer weten over onze visie op Software Testing en de Masterclass Java voor Software Testers, meld je dan aan voor de open avond op donderdag 8 september bij Ordina in Nieuwegein. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!