EVENEMENT

Innoveer Jij Mee-sessie Compliance by Design door prof. dr. ir. Stef Joosten

16 maart 2016 - 17:00 tot 21:00
- Ordina Groningen
Schrijf u direct in

Veel ontwerpers, informatieanalisten en consultants staan voor de uitdaging om complexe regels en eisen om te zetten naar werkende applicaties met als doel om bedrijfsprocessen te optimaliseren en tegelijkertijd bureaucratische rompslomp te verminderen.

Bij Ordina werken we volgens het motto “ICT. Maar dan voor mensen”. Dit brengen we bij Ordina Requirements in de praktijk door het bewaken van complexe regels te verplaatsen van mens naar systeem. De zekerheid dat een systeem de regels naleeft, verkleint de kans op menselijke fouten en creëert rust. Dit klinkt natuurlijk fantastisch, maar hoe werkt dit nu in de praktijk?

Tijdens onze Innoveer Jij Mee-sessie “Compliance by Design” op woensdagavond 16 maart bij Ordina in Groningen nemen we je mee aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk. Prof. dr. ir. Stef Joosten, werkzaam bij Ordina, legt dan op een heldere en begrijpelijke wijze uit hoe wij dit aanpakken.

Het evenement is gratis toegankelijk en wij zorgen naast de inhoud voor eten en drinken.

Werk jij  als informatieanalist, ontwerper of consultant aan het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen? Wil jij er voor zorgen dat je zeker weet dat ook jouw systemen voldoen aan alle regels en eisen? Dan wil je deze Innoveer Jij Mee-sessie niet missen. Laat je op 16 maart uitdagen bij Ordina in Groningen. Meld je aan via de aanmeldbutton en verzeker je van een plek op deze unieke sessie!