EVENEMENT

Gratis Agile Workshop voor Informatica studenten

19 februari 2015 - 17:30 tot 21:00
Gratis! -
Schrijf u direct in

Studeer jij Informatica (hbo+), heb je interesse in de Agile aanpak en heb je donderdagavond 19 februari tijd voor een leuke én leerzame avond? Schrijf je dan nu in voor deze gratis workshop, want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Uiteraard zorgen wij voor de locatie (ons kantoor in Nieuwegein), twee ervaren trainers (Anko Tijman en Jeroen Kooistra) en een hapje en een drankje (in onze eigen bar).

Over deze workshop

Mensen en interacties worden steeds belangrijker in het proces van software ontwikkeling. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan... In deze sessie gaan we speciaal voor en met Informatica studenten aan de hand van Agile games ontdekken hoe je software ontwikkelprocessen kunt vormgeven vanuit een menselijke invalshoek. Wanneer je dat doet, leidt dat automatisch tot creativiteit, innovatie en continu verbeteren. Met een Agile aanpak is er dus heel veel te winnen voor teams. Uiteraard is de opzet zelf ook Agile, dus wees voorbereid om verrast te worden! Geef je snel op voor deze gratis workshop!

Om je aan te melden klik je op de onderstaande button "Schrijf u direct in" of stuur je een mail naar Lotte: lotte.van.den.berg@ordina.nl

Over de trainers

Anko en Jeroen

Anko Tijman (1973) is Agile en DevOps coach bij Ordina, een rol waarin hij mensen, teams en organisaties coacht en leidt in transities van ‘machine denken’ naar ‘mens denken’. Hij is afgestudeerd als docent, heeft jarenlang als Agile tester gewerkt en was daarin leidend in de Nederlandse testcommunity.

Jeroen Kooistra (1974) is Agile coach, trainer en Young Professional coördinator. Hij is gedreven, mensgericht en heeft in diverse leidinggevende functies binnen de ICT gewerkt. Hij begeleidt nu de processen voor Young Professionals binnen Ordina.