Werken bij Ordina

De innovatieve kracht van Ordina Testing

 

 

Het thema van de meest recente Ordina Open Innovatiedag was ‘Vernieuwen of Verdwijnen’. Voor veel bedrijven is de belangrijkste vraag hoe je als organisatie relevant en onderscheidend blijft. Technologische vernieuwing verandert de wereld steeds sneller en innovatieve start-ups kunnen de gevestigde orde in een razendsnel tempo overvleugelen. Er is geen ontkomen aan.

Ook voor testprofessionals geldt dat de markt steeds sneller vraagt om vernieuwing. De opkomst van de Agile en DevOps beweging heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar de klassieke testmanager en functionele tester is afgenomen. De tester van nu heeft een goed ontwikkeld T-profiel. Naast specialistische (test-)expertise bezit de tester vaardigheden om met de business te kunnen samenwerken en technische skills om testen samen met ontwikkelaars een geautomatiseerde delivery pipeline op te zetten. Testers die willen anticiperen op de toekomst zorgen er ook voor dat ze wendbaar blijven. Door proactief marktontwikkelingen te volgen en competenties te versterken kunnen zij hun marktwaarde behouden of zelfs uitbouwen.

De beste werkgever voor de tester van de toekomst zijn. Dat is onze ambitie! We zijn dagelijks bezig om onze medewerkers te helpen zichzelf te vernieuwen. Hoe we dat doen? Door ons te richten op kennisdeling, inspiratie en loopbaanontwikkeling.

Kennisdeling
Delen is het nieuwe vermenigvuldigen. Door kennis te delen stel je anderen in staat om te leren, maar ontvang je ook waardevolle feedback terug. Daarom besteden we veel aandacht aan het volgen én geven van opleidingen. Bij Ordina Testing hebben we hier geen vastgestelde budgetten voor; we investeren in jou door relevante opleidingen. Onze testers volgen bijvoorbeeld trainingen als Certified Scrum Master, Agile Testen, Behaviour Driven Development en diverse tooltrainingen (o.a. Cucumber, Selenium & Fitnesse). Daarnaast zijn we dit jaar gestart met een masterclass Java voor Testers. Deze masterclass bestaat uit meerdere modules waarin je ervaring opdoet met object georiënteerd programmeren in Java en het testen van Java programmatuur. Medewerkers en klanten vinden dit te gek! We bieden onze testers ook de mogelijkheid om zelf trainingen te verzorgen. Daar leer je zelf ook ongelooflijk veel van.

 

Inspiratie
Ken je het energieke gevoel dat je krijgt van inspiratie? Door contact te maken met creatieve professionals en gezamenlijk nieuwe ontwikkelingen te verkennen?  Wij bieden je de mogelijkheid om je kennis te verrijken door seminars te bezoeken. De Test Automation Day in Rotterdam bijvoorbeeld, of de Agile Testing & BDD eXchange in Londen. Waarna je vol inspiratie aan de slag gaat om die nieuwe kennis en ideeën toe te passen.

Loopbaanontwikkeling
We maken werk van jouw loopbaan. Dat doen we door hier regelmatig met je over in gesprek te gaan en jouw ambitie te toetsen aan de marktontwikkelingen. Vanzelfsprekend bespreken we dit ook met de klant . Want de volgende stap in jouw ontwikkeling start vandaag al, op je huidige opdracht. Wil je Scrum Master worden, aan de slag met non-functional testen of ambieer je een rol als consultant op het gebied van geautomatiseerd testen. Wij helpen je om die volgende stap te realiseren en jezelf te vernieuwen.

Wil je meer weten over de innovatieve kracht van Ordina Testing? We nodigen je graag uit om de mogelijkheden voor jouw toekomst te bespreken. Neem hiervoor contact op met Martijn Rijsdijk of Bart van der Krogt.

Al nieuwsgierig naar onze Testing vacatures? Klik dan hier.