ORDINA BLOGT

Team van de week onze collega’s van Vastgoed & Inkoop

  • 29 maart 2018

Team van de week: onze collega’s van Vastgoed & Inkoop
In teams leer je meer. Succesvolle teams weten als geen ander dat een team pas presteert als alle individuen samenwerken en voor elkaar door het vuur gaan. De teamleden zijn op elkaar ingespeeld en weten elkaar blindelings te vinden. Daardoor ben je sterker en stijg je als team tot grote hoogte, waarbij vertrouwen, bevlogenheid en vakmanschap centraal staan.

Binnen Ordina werken we in veel verschillende teams, elk team heeft zijn eigen dynamiek en trots. Net zoals bij Ordina’s High performance teams staan ontwikkeling & teamspirit centraal bij eigenlijk al onze teams. Wij zijn trots op onze teams en willen graag onze mensen laten zien op deze plek. Elke week stellen we graag een ander team aan je voor, waarin we laten zien wat teampower voor hen betekent.

Ordina's Teampower
Elke dag worden we ontvangen met een glimlach, onze bureaus en werkplekken worden goed onderhouden en eigenlijk alle faciliteiten rondom de gebouwen van Ordina staan er altijd goed bij.  Dit is allemaal te danken aan het team van Vastgoed & Inkoop, zij zijn onze basis voor een goede werkdag! Geen wonder dat ze de actie Team van de week aftrappen met deze ereplaats!

“Ons high performance team kon helaas niet compleet op de foto. Want: de bezoekers van onze panden moeten altijd gastvrij worden ontvangen, het algemene Ordina telefoonnummer moet altijd snel en professioneel worden beantwoord en het Service Point staat altijd klaar voor al je facilitaire, HR en leasevragen. En dat niet alleen bij Ordina Nieuwegein, maar ook in Ordina Groningen.

Grote kans dat je dit bericht leest op een behaaglijk warme, schone werkplek die aan alle Arbo-eisen voldoet. En natuurlijk drink je daar een bakkie koffie bij uit zo’n vrolijk bekertje. Of ga je straks een hapje eten in het restaurant of Grand Café. Regelen wij allemaal voor je!” – Team Vastgoed & Inkoop

Ordina’s High performance teams
De High performance teams van Ordina versnellen niet alleen de digitalisering van een organisatie, maar vergroot ook haar innovatiekracht. Om dit tot stand te brengen, bestaat het team uit een uitgelezen mix van persoonlijkheden, stijlen en expertises, waarbij op basis van een Agile-werkwijze en een DevOps-cultuur, de teamleden effectief samenwerken om hun doelen te bereiken. Wil jij ook onderdeel uitmaken van een van de teams van Ordina en zo je kennis vergroten kijk dan bij ons vacature aanbod.